Crimă îngrozitoare în Bacău: Un tânăr a OMORÂT o femeie cu sapa

Un tânăr de 18 ani din județul Bacău a fost reţinut, luni, de procurori, întrucât este acuzat că a ucis o femeie cu zeci de lovituri de sapă, apoi a călcat-o în picioare, rupându-i coastele şi organele interne, inclusiv inima.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2015 - 18:20

Un tânăr de 18 ani din județul Bacău a fost reţinut, luni, de procurori, întrucât este acuzat că a ucis o femeie cu zeci de lovituri de sapă, apoi a călcat-o în picioare, rupându-i coastele şi organele interne, inclusiv inima, informează Mediafax.

Cadavrul femeii în vârstă de 58 de ani a fost descoperit de către un vecin, care a observat că sapa, care era sprijinită de unul din pereţii locuinței victimei, avea sânge pe ea, potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Bacău.

Astfel, bărbatul a sărit gardul și a intrat în locuinţă unde a găsit-o pe femeie întinsă pe jos şi plină de sânge, localnicul anunțând Poliţia.

Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au stabilit că femeia a fost ucisă, astfel că au început acţiunile de căutare a făptașului. După aproape o zi, autorul crimei, un tânăr de 18 ani, a fost identificat, fiind ridicat de la locuinţa sa şi dus în arestul Poliţiei.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că tânărul a mers în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică la discoteca din sat, iar la întoarcere s-a oprit la locuinţa femeii. După ce a tăiat cablurile de la sistemul de supraveghere montat de către fiul victimei pe exteriorul locuinţei, băcăuanul a intrat în casă și a lovit-o cu sălbăticie pe femeie cu o sapă, apoi a plecat.

”Într-o primă fază, tânărul a lovit-o în mod repetat pe victimă cu sapa în zona gâtului şi a pieptului. Ulterior, a călcat-o pe femeie în picioare, aspect constatat în urma autopsiei, având în vedere că avea coastele fracturate şi organe interne rupte, inclusiv inima. Deocamdată, nu se cunoaşte mobilul crimei, dacă a fost vorba de tâlhărie sau viol. În acest sens, s-au recoltat probe de lichid vaginal care vor examinate citologic pentru a se stabili dacă autorul a întreţinut raporturi sexuale cu victima”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bacău, Cristinel Ciocântă.

La audieri, tânărul a spus că se afla în stare avansată de ebrietate când a ucis-o pe femeie, astfel că nu-şi mai aminteşte nimic.

Băcăuanul de 18 ani a fost reținut pentru omor, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...