4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCopilul de doi ani care a fost salvat dintr-un puț, după mai...

Copilul de doi ani care a fost salvat dintr-un puț, după mai bine de 11 ore, a fost externat și a ajuns cu bine acasă. Mama lui a mai născut o fetiță

UPDATE 19,30: Copilul care căzuse în fântână în urmă cu două săptămâni, în comuna Balta Sărată, fiind scos de pompieri după 11 ore, a ajuns cu bine acasă, fiind externat dintr-un spital din Capitală, informează Agerpres.

Băiatul a fost externat, miercuri, din spitalul Grigore Alexandrescu și a plecat spre Balta Sărată împreună cu părinții, dar a ajuns la domiciliu doar alături de tatăl său deoarece mama, însărcinată în luna a noua, a intrat pe drum în travaliu și a fost nevoită să se oprească la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, unde a născut o fetiță.


Copilul de doi ani, care a fost salvat după mai bine de 11 ore dintr-un puț, va fi externat, miercuri, au declarat reprezentanţii Spitalului Grigore Alexandrescu, potrivit Mediafax. Starea generală a copilului este bună. Dănuț mânăncă, râde, vorbeşte şi se joacă, astfel că medicii au considerat că nu mai este necesar să rămână în spital.

Minorul a stat, în urmă cu mai bine de două săptămâni, peste 10 ore pe jumătate în apă, într-o fântână, la peste 16 metri adâncime, fiind scos de pompieri cu ajutorul unor tije. Copilul a fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu, starea acestuia fiind destul de gravă iniţial. Ulterior, micuţul a început să se simtă mai bine, fiind mutat de la Secţia de Terapie Intensivă la cea de Pediatrie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar mama şi bunica micuţului au fost deja audiate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă