Comemorare cu mărţişoare pentru victimele Colectiv

de Carla Popa , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 16:06, 29 februarie 2016
Comemorare cu mărţişoare pentru victimele Colectiv

Voluntarii din grupul #ÎmpreunăRezistăm anunţă că, la 4 luni de la tragedia din Colectiv, o comemorare cu mărţişoare, flori şi lumânări va avea loc, luni, de la ora 17, la locul în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, iar peste 150 au fost rănite. 

"Pentru că din luna februarie lipseşte ziua de 30, Grupul de voluntari #ÎmpreunăRezistăm au decis ca, în această lună, comemorarea #Colectiv să aibă loc luni, 29 februarie, de la ora 17 la 19, la locul unde ne adunăm deja, lună de lună, în ziua de 30. Luna asta ne adunăm cu mărţişoare, flori şi lumânări", precizează un anunţ. 

Totodată, pe pagina de Facebook #ÎmpreunăRezistăm se arată că mai mulţi voluntari şi prieteni ai grupului, din Bucureşti sau din ţară, au pregătit deja mărţişoare - ghiocei sau mărţişoare - îngeri, dintre care unii chiar în seturi de câte 63. "Celelalte mărţişoare le aduceţi voi. (...) Nu trebuie sa vină fiecare cu 63 de mărţişoare, (câte) unul e suficient", se arată pe pagina citată. 

Un număr de 63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din 30 octombrie 2015, din Club Colectiv, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 în străinătate. Totodată, peste 150 de persoane au fost rănite, fiind tratate în spitale din Bucureşti şi străinătate. 

Grupul #ÎmpreunăRezistăm, constituit din voluntari care doresc să ajute victimele din incendiul de la clubul Colectiv, a anunţat pe pagina de Facebook, că va comemora în fiecare lună, pe data de 30, persoanele care şi-au pierdut viaţa în tragedia de pe 30 octombrie. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design