15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialZeci de copaci au fost smulși din pământ, în București, iar mai...

Zeci de copaci au fost smulși din pământ, în București, iar mai multe mașini au fost avariate. Un șofer de taxi a fost trimis la spital. Codul galben de vânt a fost prelungit până la ora 23.00

UPDATE 18.20: Administrația Națională de Meteorologie a prelungit, marți după-amiaza, atenționarea nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru municipiul București până la ora 23:00.


Şapte copaci au căzut pe mai multe maşini, iar un panou s-a desprins de pe faţada unui bloc din Capitală, din cauza vântului puternic din ultimele ore, a anunţat, marți, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Unul dintre copaci a căzut peste nişte fire de electricitate şi peste un taximetru, pe bulevardul Dinicu Golescu.

Şoferul maşinii a refuzat, în primă fază, transportul la spital dar ulterior a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar. Din primele investigaţii, se pare că are contuzie cervicală.

Acesta este cel de-al şaptelea copac căzut peste maşini în Bucureşti.

Şi un panou s-a desprins de pe faţada unui bloc din Capitală, din cauza vântului puternic din ultimele ore. În Ilfov, un copac a căzut peste firele de curent, iar într-o curte s-a acumulat apă.

Capitala şi judeţul Ilfov se află sub atenţionare cod galben de vânt până la ora 18. Meteorologii consideră că se vor înregistra rafale de vânt care temporar pot atinge  55 – 70 de kilometri pe oră.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă