CNMR va colabora cu One Health-New Medical Concept, în proiecte din domeniul Sănătății

de Iulia Iancu , 04 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 14:45, 04 septembrie 2017
CNMR va colabora cu One Health-New Medical Concept, în proiecte din domeniul Sănătății

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României a pus bazele unui parteneriat cu asociația One Health-New Medical Concept , reuşind astfel să îşi mărească spectrul în domeniul sănătăţii şi să contribuie şi mai mult la eficientizarea sistemului de sănătate din România, alături de noul Vicepreşedinte CNMR , Nicolae Manolescu, potrivit unui comunicat de presă remis redacției RL.

‘’ În planul securităţii naţionale , sănătatea ocupă un loc în primele rânduri . Dacă avem în vedere contextul actual , modificările care se produc la nivel global constituie o provocare şi vizează întocmai condiţia de viaţă a omului şi mediul în care trăim. Interconexiunea dintre evenimentele internaţionale şi cotidian are ca primă consecinţă agravarea condiţiei de sănatate a omului.

Ne confruntăm cu schimbări climatice accelerate, miscări de populaţie, bacterii biorezistente la antibiotice, noi boli cu evoluţii necontrolate. Avem nevoie de tot sprijinul pentru ca instituţiile de specialitate să găsească soluţii în tratarea de la rădăcină a afecţiunilor ’’, a declarat Preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu.

Întregul material poate fi citit aici.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design