Cioloș respinge ideea că Dragnea i-ar fi propus funcția de șef al Guvernului

de Mihai Diac , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 18:47, 12 octombrie 2017
Dacian Cioloș

Fostul premier Dacian Cioloș neagă ideea că ar fi negociat cu președintele PSD, Liviu Dragnea și că ar fi fost dispus să conducă un guvern din care să facă parte social-democrații, după alegerile din 2016.

Cioloș răspunde astfel, printr-un mesaj postat pe Facebook, unor afirmații făcute de predecesorul său în fruntea Guvernului, Victor Ponta.

„Văd că Victor Ponta a scris că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în Guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult! Nu numai că nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu premier sau altceva într-un Guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016”, a scris Cioloș pe Facebook.

Dacian Cioloș repetă că înaintea scrutinului a explicat „foarte clar” motivele pentru care nu a candidat, precum și faptul că a acceptat să conducă un guvern independent care avea, între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri.

„Nu puteam fi și arbitru și jucător. Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare. Nu înțeleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi. Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea”, explică Dacian Cioloș.

Comentarii

 • Doru

  13 octombrie 2017 9:19

  Pe Julien il cauta Trump pt al pune vicepresedinte si de aia a refuzat oferta lui Dragnea.Vrabia malai viseaza. Dar sa nu dispere , poate il vor cei din PNL , ca are un program "beton armat"... 100 de puncte si ...gata suntem ca-n rai.

  raspunde comentariului
 • Mary

  13 octombrie 2017 2:43

  Pai si de ce nu ti vezi de meseria ta,julien??

  raspunde comentariului
 • costica

  12 octombrie 2017 20:11

  Oferim lucru la domiciliu cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design