Cine sunt “gorilele” lui Dragnea de la Curtea Supremă. Foști sportivi, bodyguarzi la clubul lui Andrei Năstase, “simpatizanți PSD de mulți ani”

de Razvan Pritulescu , 05 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 13:49, 05 octombrie 2017

Axinte Costel, fost sportiv la Dinamo, luptător de Greco-romane, ar fi unul dintre bărbații care au venit la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de protestatari, afirmă șeful Oficiului pentru Protecția Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu (PSD), citat de Info Sud-Est.

Horia Constantinescu susține că este prieten cu doi dintre indivizii care au venit la Curtea Supremă împreună cu Codrin Ștefănescu. “Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo și este un luptător (de greco-romane) titrat! (…) Bogdan Cristache știu că lucrează și el cu Axinte. Îmi sunt prieteni amândoi și niciunul nu este din clanul Duduianu!”, a declarat seful OPC Constanta.

El a adăugat că Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant de lux din parcul Herăstrău din Capitală, deținut chiar de Horia Constantinescu împreună cu Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase.

”Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanți PSD de mulți ani! A judeca un om după aspect, mi se pare discriminare! Axinte a luptat pentru culorile României, cu aceeași statură! Atunci nu era numit gratuit ”interlop”! Nu are cazier, muncește, s-a îngrijit de multe obiective de pază și a făcut-o corect și bine! Până la soluționarea plângerilor părților, dreptatea se află în mâinile organelor de anchetă! Nu cred că i-a chemat Codrin Ștefănescu, cred că au venit din simpatie pentru PSD și ca să nu mai vadă circul ăla cu cătușele”, ne-a declarat șeful OPC Constanța.

Potrivit Info Sud-Est, Horia Constantinescu este nașul de cununie al lui Andrei Năstase, iar unul dintre copiii lui Horia Constantinescu a fost botezat de fiul fostului premier. Marţi, la intrarea în instanţa supremă, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câţiva protestari care au strigat lozinci la adresa liderului PSD precum: „Justiţie, nu corupţie!”, „La puşcărie!”, fluturând cătuşe. La ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe lângă cei aproximativ zece protestari, se aflau şi câţiva indivizi, susţinători ai lui Dragnea, care au îmbrâncit jurnaliştii şi protestatarii. Prezent la termenul de la instanţa supremă, Codrin Ştefănescu a precizat că susţinătorii lui Liviu Dragnea sunt colegi de partid..

Unul dintre protestatari a susţinut că a fost agresat, două persoane fiind duse la secţia de poliţie. Ulterior, jandarmii au dispus două amenzi de 200 de lei pentru participarea la scandal, şi una de 1000 lei pentru adunare publică nedeclarată.


Comentarii

 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 19:54

  NUMAI DE VOI MAI DEPINDE, SA IESIM LA LUMINA ! Numai de jurnalistii inimosi si patrioti de la Romania Libera. Sunt jurnalisti patrioti in intreaga tara, dar eu n-am cum sa-i indemn pe toti. In voi am cea mai multa incredere, fiindca ii stiu pe ORCAN, CARTIANU si GHERMAN si voi ii stiti pe restul jurnalistilor din tara, care va pot ajuta sa uniti toti oamenii de bine, ca sa ducem tara cu hotarare spre vest, vindecata de ciuma rosie. Numai o UNIUNE A JURNALISTILOR PATRIOTI, cu oameni inteligenti deja raspanditi in toata tara si care pot comunica usor intre ei, poate uni rapid formatiunile politice de centru-dreapta in UNIUNEA DEMOCRATA NATIONALA. Si poate, mai departe, sa inscrie oameni valorosi si de incredere in UDN. Tot ce avem de facut, este sa trimitem in viitorul Parlament vreo doua sute de oameni competenti, patrioti si sanatosi la cap, care sa indrepte Romania pe un drum bun si sigur pentru toti cetatenii tarii. Actualul PNL, necuratat de uscaturi, nu poate fi o alternative pentru viitorul Romaniei. Daca DUMNEZEU ar trimite maine PNL, sa guverneze singur si cu majoritate in Parlament, am ramane totusi cu situatia din tara care dainuie de 28 de ani, fiindca pandemia USL a atins o pate consistenta din actualul PNL, parte care si pe 11 dec. 2016 a pus stampila, cu limba scoasa ca lupii, pe PSD. NUMAI INTREAGA OPOZITIE DEMOCRATA UNITA si intarita cu oameni patrioti si competenti ne poate salva, incat sa fie bine pentru toti cetatenii Romaniei. De asemenea, trebuie sa sprijinim miscarea nonviolenta de strada, caci numai cu vaitatul, de 28 de ani, n-am rezolvat nimic.

  raspunde comentariului
 • Popei

  05 octombrie 2017 14:43

  Simpatizanti,si eu simpatizez albinele,pasarile.Cand vine vb de primul al 2,3,4,5 om din stat vn de Spp ca banuiesc ca stiu sa scoata un politician de top din hartuire atac sau multime.Gorilele sunt pt supervedete,noi nu avem supervedete in afara de Zamfir.si asa vedem ce prost gandim ca stat.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 14:33

  SUNT INTREBARI MARI pana la Luna de pus in tara asta 1. DE CE NU AU FOST JUDECATI PANA AZI Ion Iliescu, pt crimele din dec. 1989 si cele din iunie 1990 ?? Dan Voiculescu, pt sutele de milioane de dolari delapidati de la CRESCENT si de la EXPORTURI ?? Nastase, pt ca a vandut Romania pe spaga ?? Dragnea, pt Tel Drum ?? Tariceanu, pt Sterling ?? si Ponta, pt 690 milioane de dolari lasate Cazahstanului ?? 2. DE CE NU S-AU UNIT PANA AZI toate fortele democrate intr-o singura UNIUNE DEMOCRATA, care sa ne scoata definitiv din ghiarele bandei securistilor deveniti miliardari si a progeniturilor acestora ?? 3. POATE REPREZENTA LUDOVIC ORBAN O ALTERNATIVA LA UNIREA FORTELOR POLITICE DEMOCRATE ?? Nici vorba !! Caci este progenitura unui fost ofiter de securitate, care a purtat epitetul de calaul Brasovului. Nici vorba !! Caci, impreuna cu banditul Tariceanu, care ne-a dat resursele din M. Neagra firmei Sterling, pe spaga, au fost slugile banditului Patriciu. Si, daca Ludovic ar ajunge in fruntea bucatelor, imediat Ludovic s-ar uni cu Tariceanu, care este chiar mai periculos,si mai tradator fata de tara, decat Dragnea. 4. UNIUNEA NATIONALA a fortelor democrate, trebuie sa se constituie imediat, sub conducerea lui BASESCU si sa trimita in viitorul Parlament numai oameni patrioti si competenti. Sa nu mai avem in Parlament nici o lichea politica, chiulangie si pusa pe capatuiala. Trebuie sa castigam viitoarele alegeri si sa formam un GUVERN patriot si competent, in frunte cu CATALIN AVRAMESCU. Alminteri, riscam sa devenim o tara dezmembrata intre rusi, maghiari , bulgari si turci

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 14:32

  Ne-a incalecat pesedeii total si ne violeaza fara rusine ! HUUUUOO !!!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 14:32

  Ne-a incalecat pesedeii total si ne violeaza fara rusine ! HUUUUOO !!!

  raspunde comentariului
 • Doamne,Doamne!

  05 octombrie 2017 14:25

  te crucesti, citind majoritatea comentariilor. Oare asta s-a dorit, indobitocirea acestei natii? alungarea intelectualilor si a meseriasilor? Daca da, atunci planul s-a realizat 500 la suta.

  raspunde comentariului
 • USA

  05 octombrie 2017 14:01

  Nici garda lui bin Laden nu avea asemenea profesionisti.

  raspunde comentariului
 • Codrin Stefanescu minte

  05 octombrie 2017 14:00

  Astia nu pot fi revolutionari. Au in jur de 40 de ani, eventual. Nu puteau fi revolutionari acum 28 de ani! Sunt batausi profesionisti!

  raspunde comentariului
 • Crede si nu cerceta

  05 octombrie 2017 13:52

  Nu sunt "gorile" ...sunt sportivi simpatizanti PSD...Nu Codrin Strfanescu i-a adus...Dragnea nu stia de prezenta lor...Dragnea nu e penal...Benzina nu s-a scumpit...Pe tine nu te-a pus PSD in functie la OPC Constanta...Hai serios...ne crezi prosti pe toti?

  raspunde comentariului
 • gigi

  05 octombrie 2017 13:41

  Cineva spunea mai jos ca "Deja datoria dationala a crescut cu 10 miliarde de euro, in 9 luni!" Bine macar ca din banii astia s-au platit salarii, si nu s-au taiat salariile ca la Base. Ca doar nu presupuneti ca si-a insusit Dragnea cele 10 miliarde.

  raspunde comentariului
  • Din banii astia...

   05 octombrie 2017 13:54

   Daca asa au de gand sa continue "programul de guvernare", platind din imprumut national pensiile si salariile, mai ales alea grase, parlamentare, unde ajungem in 4 ani de guvernare a lui Dragnea-PSD? Ai invatat regula de 3 simpla, in clasa a sasea, daca nu ai chiulit. In tot mandatul, de 48 de luni, datoria creste cu 53,3 miliarde de euro. DEZASTRU. Astia sunteti voi, slugile pesediste. Aplaudati dezastrul!

   raspunde comentariului
 • hi hi ho

  05 octombrie 2017 12:55

  SOROSH si oamenii lui si-au luat-o la muiiee....

  raspunde comentariului
  • Mai nou ii ziceti Sorosh?

   05 octombrie 2017 13:56

   Stiam ca il cheama Liviu Nicolae, zis si Belinezul. HI HI HO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   raspunde comentariului
 • hector

  05 octombrie 2017 12:04

  Nu sunt din clanul Duduianu, sunt din clanul Dinamo. Sportivii din acest clan sunt aparati si se ascund in spatele legitimaitiei MAI. Ii cunoastem si pe acesti privilegiati. De multe ori sunt ofiteri sau subofiteri de politie. Sunt convins ca sunt sustinatori ai PSD. La Salariile si privilegiile primite de la guvern nici nu se putea altfel.

  raspunde comentariului
 • cristi

  05 octombrie 2017 11:58

  Sportivii de la Dinamo nu au voie sa loveasca sau sa-si foloseasca in afara salii de sport aptitudinile dobandite in sport, pentru ca au semnat un angajament in acest sens.

  raspunde comentariului
  • Atnalubma

   05 octombrie 2017 13:41

   In epoca de aur, sportivi de la Dinamo se antrenau torturand detinuti. Isi ajutau colegii tortionari de meserie, mai putin dotati fizic.

   raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 octombrie 2017 11:50

  SUNT INTREBARI MARI pana la Luna de pus in tara asta 1. DE CE NU AU FOST JUDECATI PANA AZI Ion Iliescu, pt crimele din dec. 1989 si cele din iunie 1990 ?? Dan Voiculescu, pt sutele de milioane de dolari delapidati de la CRESCENT si de la EXPORTURI ?? Nastase, pt ca a vandut Romania pe spaga ?? Dragnea, pt Tel Drum ?? Tariceanu, pt Sterling ?? si Ponta, pt 690 milioane de dolari lasate Cazahstanului ?? 2. DE CE NU S-AU UNIT PANA AZI toate fortele democrate intr-o singura UNIUNE DEMOCRATA, care sa ne scoata definitiv din ghiarele bandei securistilor deveniti miliardari si a progeniturilor acestora ?? 3. POATE REPREZENTA LUDOVIC ORBAN O ALTERNATIVA LA UNIREA FORTELOR POLITICE DEMOCRATE ?? Nici vorba !! Caci este progenitura unui fost ofiter de securitate, care a purtat epitetul de calaul Brasovului. Nici vorba !! Caci, impreuna cu banditul Tariceanu, care ne-a dat resursele din M. Neagra firmei Sterling, pe spaga, au fost slugile banditului Patriciu. Si, daca Ludovic ar ajunge in fruntea bucatelor, imediat Ludovic s-ar uni cu Tariceanu, care este chiar mai periculos,si mai tradator fata de tara, decat Dragnea. 4. UNIUNEA NATIONALA a fortelor democrate, trebuie sa se constituie imediat, sub conducerea lui BASESCU si sa trimita in viitorul Parlament numai oameni patrioti si competenti. Sa nu mai avem in Parlament nici o lichea politica, chiulangie si pusa pe capatuiala. Trebuie sa castigam viitoarele alegeri si sa formam un GUVERN patriot si competent, in frunte cu CATALIN AVRAMESCU. Alminteri, riscam sa devenim o tara dezmembrata intre rusi, maghiari , bulgari si turci

  raspunde comentariului
 • vasile

  05 octombrie 2017 11:48

  Cine sustine PSD nu poate fi decat interlop, mafiot, hot si alte alea pe care nu le stiu. Daca sunt cinstiti si nu si-au dat inca seama de asta inseamna ca sunt si naivi ca sa nu le spun pe nume.

  raspunde comentariului
 • gigi

  05 octombrie 2017 11:29

  Nici nu stiu unde sa va incadrez. La hartuire sau la denigrare!

  raspunde comentariului
  • Da' cine esti matale, sa integrezi?

   05 octombrie 2017 11:49

   Fiecare si-a facut partea! Protestatarii au exprimat simtamintele multor romani fata de Dragnea, care a facut avere de boier din politica, din fapte ilicite si acum vrea sa schimbe justitia, chiar si traiectoria Romaniei, ca sa isi scape pielea de pedeapsa! Faptul ca aparatorii lui Dragnea au fost considerati interlopi s-a datorat aspectului lor, ca atare. Si apoi, cine declara ca indivizii sunt doar simpatizanti PSD? Un alt simpatizant PSD. E normal sa existe suspiciuni. Dragnea sa lase in pace Justitia, legile, sa nu mai scufunde Romania in datorii! Asta daca vrea sa nu i se mai fluture de catre protestatari catusele. Deja datoria dationala a crescut cu 10 miliarde de euro, in 9 luni!

   raspunde comentariului
 • Camila Rodela

  05 octombrie 2017 11:04

  Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune marturie despre lucrarile bune ale lui DR.OGAGA ??KUNTA în via?a mea. So?ul meu ?i cu mine am fost casatori?i timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capat. Am vrut so?ul meu înapoi ?i l-am rugat, dar nu a ascultat niciodata, a?a ca am dat peste câteva marturii despre aceasta vrajitoare particulara. Unii oameni au marturisit ca le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au marturisit ca restaureaza uterul ?i vindecând cancerul ?i alte boli, unii marturisind ca poate vraji pentru a opri divor?ul ?i vraja pentru a ob?ine o slujba bine platita. Este uimitor, am dat peste o marturie speciala, era despre o femeie numita Vera, ea a marturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex ?i, la sfâr?itul marturiei sale, ?i-a scapat e-mailul. Dupa ce am citit toate acestea, am decis sa-i încerce. L-am contactat prin e-mail ?i mi-a explicat problema mea. ?i mi-a spus ce trebuie sa fac, am facut-o ?i so?ul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele ?i am fost ?i mai ferici?i decât oricând. Esti un om talentat ?i nu voi opri publicarea lui pentru ca e un om minunat. Daca ave?i vreo problema ?i sunte?i în cautarea unei vraji adevarate ?i autentice, Încearca-l oricând, este raspunsul la problemele tale. Pute?i sa-l contacta?i prin e-mail ogagakuntagmail.com ?i sa va rezolva?i problemele ca mine. El poate rezolva urmatoarele probleme ?i multe altele.1 DACA VREA?I EX-BACK2 VREA?I SA CONVEN?I SOSIUNEA DUMNEAVOASTRA PENTRU ÎNCALCAREA DIVOR?IEI3 VA RUGAM SA VA PROMOVA?I ÎN OFICIUL DVS.4 VREI BARBA?I BARBA?I ?I FEMEILE CARE VOR VA CAUTA ATRACTIVA5 DACA DORI?I SA CONCEPTA UN COPIL6 VREI DUMNEAVOASTRA7 VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRA PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIE?II LUI8 Ave?i nevoie de SPELL buna LUCK9 Ave?i nevoie de un SPOT LOTTERY10 Ave?i nevoie de un loc de muncaogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  05 octombrie 2017 10:40

  Analiștii de la romaniaaplecata.ro sunt invidioși că Pizderul are prieteni adevărați în timp ce Papa de la Cotroceni are bufoni SPP care nici măcar nu-l ajută să-și dea jos paltonul...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design