15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCinci oameni au murit arși de vii după un accident rutier în...

Cinci oameni au murit arși de vii după un accident rutier în județul Suceava

Cinci persoane au murit și alte trei au fost rănite miercuri dimineață, pe DN 17, în localitatea Ilișești (județul Suceava)  într-un accident rutier urmat de incendiu, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme și un camion.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc și a ars în totalitate, iar în interior pompierii au găsit cinci persoane carbonizate.

Din celelalte două vehicule au fost trei persoane rănite, una fiind transportată la spital, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism pe DN 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intrarea în comuna Ilișești a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-o autoutilitară.

În urma impactului, autoturismul a luat foc și au murit atât șoferul, cât și cei patru pasageri care urmează să fie identificați.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă