4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCel mai temut CRIMINAL din Caransebeș, condamnat. Câți ani va petrece în...

Cel mai temut CRIMINAL din Caransebeș, condamnat. Câți ani va petrece în spatele gratiilor

Bărbatul din Caransebeș, Ion Șoma, care, în luna noiembrie a anului trecut, și-a injunghiat mortal soția în Portugalia și a venit în țară cu cadavrul acesteia în maşină, pentru a o înmormânta, a fost condamnat, vineri, la 13 ani de închisoare de Tribunalul Caraș-Severin, decizia nefiind definitivă, informează Mediafax.

Avocatul bărbatului, Cosmin Bolosin, a declarat, că decizia instanței nu este definitivă, dar, cel mai pribabil, nu o va contesta la Curtea de Apel Timișoara.

”Clientul meu a fost condamnat pentru omor la 13 ani de închisoare cu executare. A avut circumstanță agravantă prin care pedeapsa se majorează cu o pătrime, fiind vorba de rudă de gradul întâi. Vorbim aici de soție. Așadar, a avut între 10 și 25 de ani încadrare. Decizia Tribunalului nu este definitivă, dar urmează să discut cu clientul meu dacă o vom contesta. În principiu este o pedeapsă convenabilă. Procurorul a cerut pedeapsa maximă deoarece bărbatul a vrut să ascundă cadavrul soției”, a declarat Bolosin.

Ion Șoma şi-a înjunghiat mortal soţia în Portugalia, în noiembrie 2014, după care a pus cadavrul într-o maşină, acoperindu-l cu pături şi haine, şi a venit acasă, fără a fi oprit la vreun punct de frontieră.

Ajuns la Caransebeş, în oraşul natal, bărbatul i-a spus unui vecin, care este jandarm, că soţia sa a murit şi a adus-o cu maşina din Portugalia, urmând să cumpere un sicriu şi să înceapă pregătirile de înmormântare. Vecinul bărbatului a anunţat Poliţia, spunând că i s-a părut suspect faptul că femeia nu a fost transportată spre ţară într-un sicriu.

Poliţiștii au mers la locuinţa bărbatului, unde au găsit cadavrul femeii, acesta fiind transportat la morgă. În urma autopsiei, medicii legişti au confirmat că femeia a fost ucisă, fiind înjunghiată în spate. Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor şi procurorilor, fiind acuzat de omor.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă