Ce spune Victor Ponta despre noua taxă auto. "Aberaţiile", eliminate de noul timbru de mediu

Victor Ponta a precizat, joi seara, că ministrul Mediului, Rovana Plumb, aşteaptă săptămâna viitoare opinia Bruxelles-ului cu privire la taxa de mediu. Potrivit premierului, unele aberaţii vor fi eliminate prin introducerea noului ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.01.2013 - 23:02

Victor Ponta a precizat, joi seara, că ministrul Mediului, Rovana Plumb, aşteaptă săptămâna viitoare opinia Bruxelles-ului cu privire la taxa de mediu. Potrivit premierului, unele aberaţii vor fi eliminate prin introducerea noului timbru de mediu, potrivit Rtv.net.

"Tot ce vom încasa ca timbru de mediu ducem la fondul de mediu. Cine cumpără maşini vor plăti o taxă de mediu, eu vă spun ce se întâmplă cu banii. Luni, doamna Plumb aşteaptă ultima opinie de la UE. Trebuie să fie totul ok, să nu ne mai dea oamenii în judecată. Prima aberaţie era cu maşinile care făceau 300 de euro şi plăteau taxe de 3000 de euro. Banii vor fi înapoiaţi pe măsură ce vin hotărârile judecătoreşti. Nu mă lasă altfel, Curtea de Conturi. Trebuie să existe documentele", a precizat Victor Ponta.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarase săptămâna aceasta că noua taxă de mediu nu este în acest moment definitivată, urmând ca decizia de adoptare a ei să fie luată în urma unei dezbateri. Potrivit ministrului, principiul de bază în acest sens este cel potrivit căruia poluatorul plăteşte.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...