12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCe dotări noi au primit polițiștii din Suceava, după crima din Gara...

Ce dotări noi au primit polițiștii din Suceava, după crima din Gara Burdujeni

Poliţiştii din Suceava vor fi dotaţi cu maiouri antiglonţ şi anti-înjunghiere, Inspectoratul de Poliţie urmând să achiziţioneze, prin licitaţie, 125 de astfel de măsuri de protecţie, după ce un agent a fost ucis, vara aceasta, în Gara Burdujeni, transmite Mediafax.

Inspectoratul de Poliţie Suceava ia măsuri după tragedia care a avut loc în vara acestui an în Gara Burdujeni, când un agent de poliţie de la Transporturi Feroviare, în vârstă de 36 de ani, a fost ucis cu un cuţit. Pentru protecţia propriilor angajaţi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava a scos la licitaţie achiziţionarea a 125 de bucăţi de maiouri antiglonţ şi anti-înjunghiere.

Maiourile vor avea dimensiuni diferite, pentru achiziţia acestora IPJ Suceava alocând o sumă de 125.000 de lei.

Pentru a fi siguri că maiourile vor salva viaţa poliţiştilor dacă sunt atacaţi, conducerea IPJ Suceava solicită firmei care va câştiga licitaţia să ofere o mostră a produsului pentru verificarea specificaţiilor solicitate, dar şi certificate de conformitate, de garanţie şi buletinele de încercări.

În luna iulie, Sorin Vezeteu, un poliţist de la Transporturi Feroviare, în vârstă de 36 de ani, a fost înjunghiat mortal pe peronul Gării Burdujeni de un bărbat de 23 de ani, din comuna Valea Moldovei. Poliţistul a fost înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului.

Criminalul a fost arestat, însă s-a spânzurat în Penitenciarul Botoşani înainte de a primi sentinţa pentru fapta comisă.

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă