19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCe declarații a făcut Valerian Vreme, după audierea de la DNA

Ce declarații a făcut Valerian Vreme, după audierea de la DNA

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, marţi, după ce a fost audiat la DNA, că el crede că i-a convins pe anchetatori că nu are nicio implicare în dosarul Poşta Română, informează Mediafax.

“S-au lămurit, cred, lucrurile în privinţa neimplicării mele. Sunt şi dovezi că (felicitările – n.red.) au fost plătite. Au fost făcute de fabrica de timbre de la Poşta Română şi au fost plătite. Eu, personal, le-am plătit. Sunt chitanţele toate, deci aceste aspecte le-am lămurit”, a declarat Vreme, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Citește și: Fostul ministrul al Comunicațiilor, audiat în dosarul Poșta Română

Valerian Vreme mai este implicat într-un alt dosar instrumentat de procurorii anticorupţie, respectiv în Microsoft.

”Nu am fost încă chemat niciodată la DNA. Suntem la dispoziţia instituţiilor statului, dar până una alta lucrurile au evoluat aşa cum cred că e normal şi s-au făcut cercetări şi s-a văzut că nu avem acea implicare care a fost generată la un moment dat”, a spus deputatul.

Referitor la modul în care va vota solicitarea procurorilor DNA de ridicare a imunităţii premierului Victor Ponta, fostul ministru a spus: ”Tot timpul am afirmat că sprijinim justiţia. Veţi avea în mine un sprijinitor al Justiţiei”.

Fostul ministru al Comunicaţiilor Valerian Vreme a fost citat, marţi dimineaţa, la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care fostul secretar de stat Constantin Fecioru a fost arestat la domiciliu pentru că a participat la distribuirea corespondenţei Poştei Române, fără încasarea preţului serviciului.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă