13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCe a scris Dan Diaconescu pe blogul personal, după condamnare

Ce a scris Dan Diaconescu pe blogul personal, după condamnare

Dan Diaconescu a transmis, miercuri, pe blogul personal, că va comunica, în perioada următoare, pe blog, întrucât a fost condamnat de Curtea de Apel București la cinci ani și șase luni de închisoare, în dosarul de șantaj.

Citește și: UPDATE. Dan Diaconescu, condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare: Mi-au închis televiziunile și partidul, acum urma să mă închidă și pe mine

”La fel ca mulți români neînțeleși de unul sau de altul, de societate sau de cealaltă parte a societății, sau aflat în plin proces cu Dna și cu sabia lui Damocles deasupra capului, mi-a venit si mie timpul să țin un blog! Adică să încerc să vorbesc cu dumneavoastră și altfel, cu cuvinte scrise, poate în felul ăsta mă fac mai bine înțeles de intelectualii gen Pleșu, Popescu, Liiceanu care rup blogul de-atâta peniță ce-au în ei!”, a ținut să precizeze Dan Diaconescu.

El a făcut aluzie, în postarea de pe blog, și la problemele actuale cu care România se confruntă, cu referire la Serviciile Secrete, dar și la plagiatul premierului Ponta.

”La fel ca mulți români cărora vorbele încep să li se pară în van, în multe momente ascultătorii lor fiind doar cârtițele de la serviciile secrete, m-am gândit că e timpul să iau pâna și să-mi aștern pe hârtie gândurile. Măcar în felul ăsta luptătorii pitici de la Dna, vor avea ceva probleme de copyright, de cumva se mai pune plagiatul ca plagă în societatea noastră care pe care!”, a transmis Diaconescu”, a mai spus Dan Diaconescu.

la sfârșitul postării a lansat un mesaj adresat televiziunilor cu privire la averea sa sau la punctele slabe ale PP-DD-ului.

”Poate unele televiziuni vor cotrobăi prin articolele mele să găsească, în sfârsit sursa bogăției mele, poate vor găsi punctele pierdute ale PP-DD-ului sau nenorocirea care mă paște în ziua de mâine! Niciodată nu poți ști ce minunăție de blog îți va ieși!”, a conchis el.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, au decis, miercuri, magistrații Curții de Apel București, întrucât este acuzat de şantajarea mai multor persoane printre care şi a primarului comunei arădene Zărand.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă