13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialCântăreţul Florin Salam, învinuit pentru consum de droguri

Cântăreţul Florin Salam, învinuit pentru consum de droguri

UPDATE. Florin Salam a fost pus sub învinuire de procurorii DIICOT, pentru consum de droguri. La ieşirea de la audieri, manelistul a declarat că a fost audiat ca martor după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde “s-au întâmplat mai multe prostii”.

Întrebat de presă dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns “Nu ştiu, s-o fi consumat”. Salam a mai spus că nu ştie ca vreun membru al trupei lui să fi consumat droguri, iar dacă ar fi aşa, el ar face “curăţenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

—-

 

Florin Salam a ajuns la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină.

La ieşire, cântăreţul a declarat că a fost audiat ca martor şi că, dacă cineva din trupa lui a folosit cocaină, va trebui să răspundă în faţa legii. Salam a spus că nu cunoaşte astfel de cazuri.

Florin Salam a ajuns la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în jurul orei 13.30, însoţit de un poliţist, şi nu a făcut declaraţii.

Înainte de aducerea lui Florin Salam la DIICOT, din sediul Direcţiei a ieşit un bărbat care s-a recomandat ca fiind Dan cu chitara de la Giurgiu, declarând că a venit “să filmeze un videoclip”.

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt vizaţi într-un dosar în care procurorii DIICOT îi suspectează de consum de cocaină, aceştia urmând să fie duşi luni la audieri, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam şi pe toţi instrumentiştii formaţiei acestuia, urmând să îi audieze, au declarat sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, până la acest moment o singură persoană a ajuns în faţa anchetatorilor şi dă declaraţii, restul urmând să fie aduşi de către poliţiştii judiciari.

DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam şi membrii formaţiei acestuia ar fi suspecţi de această faptă, au precizat sursele citate.

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă