Ironia sorţii: Camera Deputaţilor, condusă de condamnatul Liviu Dragnea, angajează doar muncitori fără antecedente penale

de Mircea Marian , 10 august 2017 - stire actualizata la ora 10:07, 10 august 2017

Deputatul USR Claudiu Năsui a publicat pe pagina sa de Facebook un anunţ de angajare la Camera Deputaţilor, anunţ în care se cere ca muncitorii care se vor ocupa de curăţenia instituţiei să aibă cazierul curat.

În anunţ se precizează că este nevoie de cinci muncitori (agent curăţenie) fără antecedente penale. Pe 24 august ei vor da o probă scrisă de examen, iar în septembrie vor da un examen oral. La oral vor fi testate şi "abilităţile practice".

"E bine că parlamentul României are grijă de cine face curat în clădire. Să nu cumva să aibă dosar penal. Vă dați seama ce rușine ar fi să avem pe cineva care face curat cu dosar penal în Parlamentul României?", comenetează Năsui, ironic, referindu-se la faptul că preşedintele instituţiei, Liviu Dragnea, este condamnat penal pentru fapte asimilate celor de corupţie.

În 22 aprilie 2016, preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, alături de alte 26 de persoane, de instanţa supremă, la doi ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că şi-a folosit influenţa de preşedinte de partid în timpul referendumului de demitere a fostului preşedinte Traian Băsescu.Comentarii

 • Tepus

  10 august 2017 13:37

  Liviu n-angajeaza hoti Fura singur pentru toti. El le cere doar sa taca, Ca-i indoapa pana crapa, Si le da, fara sa-l roage, Si lor, ce-a ramas pe doage.

  raspunde comentariului
 • NEMINJITII SA FACA LUSTRU LA MINJITII NEAMULUI ! PSD SPUNE SI VEZI CE INSEAMNA CORUPTIA IN ROMANIA

  10 august 2017 10:16

  Psd-ul vrea sa fie lustruit si curatat de iobagi neprihaniti . Rusine coruptului dragnea si acestui partid de corupti.

  raspunde comentariului
 • Ecce Kurrupt

  10 august 2017 10:12

  Ecce incredibil dar adevărat, există și mai mare.

  raspunde comentariului
 • Ion

  10 august 2017 8:43

  Nu exista pretentie mai mare la cinste, demnitate si respect decat a penalului cu papion.

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  09 august 2017 21:25

  Iată că deputatul Uniunii Franjurați Kurcubeul a trecut proba scrisă și evident ecce expert și la proba orală, neprihănitul a demonstrat că ecce calificat să mănânce și el din coșul de gunoi, mai trebuie încă 3

  raspunde comentariului
 • Un catel

  09 august 2017 16:26

  Asa, si? - fabula spune - Dreptatea este pentru caini nu pentru catei. "Gîndirea voastra, zise, îmi pare minunata,Si sentimentul vostru îl cinstesc, fratii mei."- "Noi, fratii tai? raspunse Samson plin de mînie,Noi, fratii tai, potaie!O sa-ti dam o bataieCare s-o pomenesti.Cunosti tu cine suntem, si ti se cade tie,Lichea nerusinata, astfel sa ne vorbesti?"- "Dar ziceati..." - "Si ce-ti pasa? Te-ntreb eu ce ziceam?Adevarat vorbeam,Ca nu iubesc mîndria si ca urasc pe lei,Ca voi egalitate, dar nu pentru catei."Aceasta între noi adesea o vedem,Si numai cu cei mari egalitate vrem.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design