13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCadavru în descompunere, găsit în fosa septică a Spitalului Județean din Satu...

Cadavru în descompunere, găsit în fosa septică a Spitalului Județean din Satu Mare. Ipotezele anchetatorilor

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, marți, în fosa septică a bucătăriei Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Cadavrul aflat în stare de descompunere a fost scos de către un echipaj specializat al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, informează Presa SM.

UPDATE 16.00: Anchetatorii merg pe pista unui posibil pacient sau aparținător al unui pacient, care s-ar fi retras pentru a fuma, nu ar fi observat fosa septică și ar fi căzut în ea. Anchetatorii mai iau în considerare și posibilitatea ca victima să fi fost în stare de ebrietate, date fiind circumstanțele. Respectiv, o persoană trează ar fi observat pericolul, în mod normal, potrivit presasm.ro.


Inițial, surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro, că s-a crezut că ar putea fi vorba despre un manechin. Prima dată, pompierii au observat doar o mână, dar când au reușit să ajungă la cadavru și-au dat seama că este vorba despre o sesizare reală, cât se poate de gravă.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Corpul neînsuflețit va fi depus la morga Spitalului Județean în vederea efectuării autopsiei.

 

 

 

 

 

 

Surse judiciare au declarat că, inițial, s-a crezut că ar putea fi vorba despre un manechin. Prima dată, pompierii au observat doar o mână, dar când au reușit să ajungă la cadavru și-au dat seama că este vorba despre o sesizare reală, cât se poate de gravă. Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Corpul neînsuflețit va fi depus la morga Spitalului Județean în vederea efectuării autopsiei, mai adaugă sursa citată.

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă