Bucureşti: Circulaţia pe linia 41, blocată, după ce unui călător i s-a făcut rău

de Roxana Petre , 11 februarie 2016 - stire actualizata la ora 12:39, 11 februarie 2016
Bucureşti: Circulaţia pe linia 41, blocată, după ce unui călător i s-a făcut rău

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost întreruptă, joi dimineaţa, după ce unui călător aflat în tramvaiul 41 i s-a făcut rău, astfel că la coborâre a căzut pe refugiu, potrivit unui comunicat RATB remis redacţiei.

"Joi, 11 februarie 2016, în jurul orei 8.05, pe linia tramvaiului 41, la staţia Virtuţii, zona Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei Libere, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia", potrivit sursei citate.

Reprezentanţii RATB au transmis că tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, conform procedurilor legale, până la sosirea unor echipaje SMURD şi de la Poliţie. Astfel, călătorul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal.

"Incidentul a generat blocarea circulaţiei tramvaielor şi perturbarea traficului pe această linie. Pentru preluarea călătorilor care circulau pe linia de tramvai 41, RATB a introdus o linie navetă de autobuze, 641. Circulaţia a fost reluată la ora 8.50, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate", mai precizează sursa citată.
 

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design