Șapte zile de la dispariția lui Ghiță, cercetat în mai multe dosare penale. Bogdan Diaconu, prietenul său și liderul PRU, precizări: Dacă a plecat în lumea cea mare, a făcut-o doar pentru că se temea pentru viața sa

de Roxana Petre , 27 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 09:31, 27 decembrie 2016

Preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, susține că nu știe unde se află fostul deputat Sebastian Ghiță, căutat de autorități de săptămâna trecută, după ce a încălcat măsura controlului judiciar și nu s-a prezentat la DNA Ploiești când i s-a solicitat.

Diaconu i-a luat apărarea lui Ghiță, susținând că „dacă a plecat în lumea cea mare”, această decizie s-a datorat faptului că se temea pentru viața lui.

„Toată lumea mă sună să mă întrebe de Sebi Ghiță... unde e?...cum a făcut?...de ce nu ies public să mă delimitez de el?..etc. Am niște personaje care se plimbă prin fața casei mele și care se țin apoi după mine, cât e ziua de lungă și noapte de mare. Răspunsul este: nu știu unde este...aș vrea să știu că este bine! Dacă a plecat în lumea cea mare a făcut-o doar pentru că se temea pentru viața sa! Sper să fi reușit să și-o salveze! PS: Crăciun fericit și liniștit, Sebi!”, a scris Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul deputat Sebastian Ghiță este dat în consemn la frontieră și la toate unitățile de poliție, după Direcția Națională Anticorupție (DNA) a emis un mandat de aducere, ca urmare a neprezentării sale în fața procurorilor, miercuri. Înainte să dispară, Sebastian Ghiță a dat mâna cu toți șefii SRI, la o întâlnire protocolară organizată într-un sediu al serviciului de informații.


Citește continuarea aici: EXCLUSIV. Ultima întâlnire oficială la care a participat Ghiță înainte să dispară a fost într-un sediu SRI. Reprezentanții SRI au confirmat oficial, pentru România liberă, întâlnirea protocolară. Cine e responsabil pentru fuga suspectului

Fostul deputat Sebastian Ghiță este dat în consemn la frontieră și la toate unitățile de poliție, după Direcția Națională Anticorupție (DNA) a emis un mandat de aducere, ca urmare a neprezentării sale în fața procurorilor.


Polițiștii l-au căutat, miercuri, pe Sebastian Ghiță acasă și în alte locuri pe care le frecventa, după ce pe numele său a fost emis un mandat de aducere la DNA, ca urmare a neprezentării sale la audieri. 

„Conform procedurii, l-au căutat la domiciliu şi în alte locuri cunoscute ca fiind frecventate de către acesta. Îl căutăm în judeţul Prahova, iar  IPJ Prahova colaborează cu toate celelalte unităţi din cadrul IGPR, cărora le-a fost comunicat acest act procedural. Căutările continuă şi, în momentul în care se consideră că nu a fost găsit la locurile de interes, se întocmeşte un proces-verbal care este adus la cunoştinţa emitentului de îndată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Potrivit unor surse citate de România Curată, exista autorizaţie pentru filajul fostului deputat. Filajul era făcut de polițiștii din cadrul Departamentului de Operaţiuni Speciale. Potrivit surselor citate, poliţia l-ar fi pierdut în ceaţă în jurul orei 23.00, în timp ce se afla pe DN1 și se îndrepta spre Ploiești.

Surse citate de News.ro precizau, săptămâna trecută, că echipajul care se ținea după mașina lui Sebastian Ghiță a dispărut, după ce acesta a atins o viteză de peste 180 de kilometri pe oră. Când au ajuns la locuinţa din Ploieşti, situată în cartierul Albert, în nordul Ploieştiului, ofiţerii de la filaj au constatat că maşina parlamentarului era în dreptul locuinţei, dar pe acesta nu l-au găsit, au precizat sursele citate.

Astfel, joi după-amiază, șoferul foferul fostului deputat Sebastian Ghiţă a fost audiat de către poliţiştii prahoveni, potrivit unor surse din Poliție, citate de News.ro. Acesta a fost chemat la Poliţie în contextul în care IPJ Prahova a primit din partea DNA Ploieşti un mandat de aducere a lui Ghiţă, iar în urma căutărilor acesta nu a fost găsit, autorităţile constatând că acesta a încălcat termenii controlului judiciar, spun sursele citate.

Fostul parlamentar folosea pentru a se deplasa două autovehicule, ambele marca Mercedes, unul de teren şi unul de tip van. Uneori parlamentarul avea şofer, alteori îşi conducea singur maşina. De altfel, Sebastian Ghiţă a fost prins în trecut rulând cu viteză foarte mare pe DN 1, o acuzaţie care se regăseşte în unul dintre dosarele sale penale fiind legată de intervenţiile sale la şefi din Poliţia Prahova în vederea restituirii permisului de conducere reţinut pentru depăşirea vitezei legale. Sursele citate susţin că în ultima perioadă Sebastian Ghiţă mergea mai mult cu şofer, cu autoturismul Mercedes van, care are geamuri fumurii.

Fostul deputat Sebastian Ghiță va pierde cauțiunea de 60 de milioane de lei, în cazul în care instanța supremă va decide arestarea sa, ca urmare a încălcării obligațiilor controlului judiciar, informează News.ro.

Conform Codului de procedură penală, instanţa de judecată dispune prin hotărâre confiscarea cautiunii, dacă măsura controlului judiciar pe cauţiune a fost înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive. Potrivit articolului 217, alineatul 9, din Codul de procedură penală, „în cazul în care, pe durata măsurii controlului judiciar pe cauţiune, inculpatul încalcă, cu rea-credinţă, obligaţiile care îi revin (...) judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată, la cererea motivată a procurorului ori din oficiu, poate dispune înlocuirea acestei măsuri cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive”.

În cazul lui Sebastian Ghiţă, judecat sub control judiciar pe cauţiune, Poliţia a anunţat deja instanţa supremă că el a încălcat condiţiile controlului judiciar, deoarece nu s-a prezentat când a fost chemat la sediul IPJ Prahova, în 20 decembrie. Vineri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a preschimbat, la solicitarea DNA, termenul de judecată în cazul contestaţiei privind ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara pentru Sebastian Ghiţă, de pe 30 ianuarie pe data de 5 ianuarie 2017.


Citește și: Sebastian Ghiță și-a bătut joc de toți șefii SRI, mai ales de cei care l-au inventat | OPINIE

Toată conducerea Serviciului Român de Informații a ajuns într-o situație penibilă când Sebastian Ghiță a dispărut, fugind de Poliție după ce a dat mâna cu șefii serviciului secret. Dacă dispariția inculpatului Ghiță nu a fost aranjată chiar de grupul din SRI care l-a creeat și susținut, modul cum a ales să fugă incupatul aflat sub control este umilitor pentru conducerea serviciului de informații.


Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor din Gorj pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale - surprins la o petrecere

Dosarul dispariției lui Sebastian Ghiță, imediat după ce a participat la o reuniune SRI și se afla sub monitorizarea Poliției, capătă o nouă întorsătură pe baza unor  informații oferite de jurnaliștii de la Gorj News. Aceștia relatează că, în anul 2013, chestorul Liviu Vasilescu, șeful Direcției Operațiuni Speciale din IGPR, ar fi participat la o petrecere într-un local de lux din Târgu Jiu, împreună cu anumiți șefi locali din Ministerul de Interne și cu fostul șef al SRI Gorj, colonelul Peptan.


Citește și: Ghiță, Trofeul Anticorupție al lui Dragnea | OPINIE

Fugarul Sebastian Ghiță va fi Trofeul Anticorupție pentru Liviu Dragnea, așa cum a fost Adrian Năstase Trofeul Calității pentru Victor Ponta.


Citește și: Contracte consistente cu statul. Sebastian Ghiță, amicul SRI. s-a îmbogățit pe spinarea serviciilor secrete

Firmele asociate lui Sebastian Ghiță, fost membru în Comisia de control al SRI, au avut contracte spectaculoase cu instituțiile din CSAT. În regimul Ponta, el s-a extins peste mai toate ministerele.


Citește și: Sebastian Ghiță și-a bătut joc de toți șefii SRI, mai ales de cei care l-au inventat | OPINIE

Toată conducerea Serviciului Român de Informații a ajuns într-o situație penibilă când Sebastian Ghiță a dispărut, fugind de Poliție după ce a dat mâna cu șefii serviciului secret. Dacă dispariția inculpatului Ghiță nu a fost aranjată chiar de grupul din SRI care l-a creeat și susținut, modul cum a ales să fugă incupatul aflat sub control este umilitor pentru conducerea serviciului de informații.


Citește și: Ultimele ore dinainte de dispariția lui Ghiță. După întâlnirea cu șefii SRI, fostul deputat a fost urmărit de Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției. România Curată: L-au pierdut în ceață

„România Liberă” poate să refacă ultimele ore dinainte ca fostul deputat Sebastian Ghiță să dispară. Fostul deputat Sebastian Ghiță, căutat de poliție după ce, miercuri, nu s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), a participat, luni seara, la o întâlnire protocolară la sediul SRI, au confirmat surse din instituție pentru „România Liberă”. Jurnaliștii România Curată precizează că, în seara respectivă, Sebastian Ghiță ar fi fost filat de polițiștii din Departamentul de Operațiuni Speciale, însă, în jurul orei 23.00, aceștia i-ar fi pierdut urma, după ce mașina fostului deputat ar fi „dispărut în ceață”.


Dosarele lui Sebastian Ghiță

În 31 martie, procurorii DNA Ploieşti l-au pus sub control judiciar pe cauţiune, în al patrulea dosar în care acesta este urmărit penal pentru corupţie, cauţiunea fiind stabilită la aproximativ 13 milioane de euro, reprezentând a zecea parte din averea estimată a parlamentarului.

În aprilie 2016, procurorii DNA Ploieşti au admis cererea deputatului Sebastian Ghiţă de constituire a cauţiunii în limita sumei de 59 milioane de lei, după ce parlamentarul a depus garanţii reale imobiliare şi mobiliare asupra mai multor bunuri imobile, bunuri mobile reprezentând echipamente ce aparţin unei societăţi comerciale şi opere de artă, toate în valoare de 86 milioane de lei.

În acest al patrulea dosar, Sebastian Ghiţă este acuzat de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, două infracţiuni de dare de mită, şantaj, cumpărare de influenţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În caz sunt judecaţi mai mulţi politicieni, poliţişti şi procurori de rang înalt din judeţul Prahova, fiind trimişi în judecată procurorul Liviu Tudose, adjunctul şefului Parchetului Curţii de Apel Ploieşti, procurorul Aurelian Mihăilă, fostul adjunct al aceluiaşi parchet, Constantin Ispas, fostul şef al DGA Prahova şi Viorel Dosaru, fostul şef al Poliţiei Prahova.

În acest dosar, un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis, în 16 decembrie, cererea fostului deputat de ridicare a interdicţiei de părăsire a ţării „Fără încuviinţarea organului competent”, aceasta fiind una dintre obligaţiile din cadrul controlului judiciar. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de procurorii DNA Ploieşti la Completul de cinci judecători al ICCJ. 


Citește și: VIDEO. Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu cântă în noaptea alegerilor, după ce au aflat că PRU nu a intrat în Parlament. Cei doi politicieni par beți

O înregistrare video postată pe Internet îi prezintă pe doi dintre liderii PRU, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, cântând melodii patriotice.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

 • un roman

  28 decembrie 2016 6:49

  TEPARII ROMANIEI ROMANILOR AU FURAT COPIAT SIMBOLUL, VLAD TEPES INGROPAT DIN NOU,NE-AU RAMS TEPARII SI TEPELE.MULTUMIM DIN INIMA DESERVICLOR.PTR PROCREATIA LOR.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:47

  Banciule, sa-i vezi cum sar in sus, astia impunsi cun ****, de la spate, nu le place sa-i numit desteptii inteligenti intre aia prosti, ei vreau mai deasupra mai cu staif sa fie vazuti, e bine aia mai luminati in toata prostia, ai care duc luminarea spre intuneric, sa nu-i categorisim, in luminari si umbrle luminatilor.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:43

  Ba iese Dan Diaconescu, detinutul politci de la inchisoare, si va gaseste, cum v-a lasat,Mai prosti,mai saraci,mai sclavi, mai iobagi,Va meritati soarta nema de fraieri si prosti vorba lui Banciu.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:40

  ASTa astia va au toate datle perosnale, astia se joaca, cu santajul astia sunt Mafia, pe voi romanii nu va intereseaza, vorba lui Bnaciu o sa muriti cu sarmalele cirnati in burta, nu cum au murit, cei care v-au scapt de comunisti, iar voi i-ati adoptat de buni pe teoristii neocon=munisti neomarxisti globalisti, o sa crepati cu matele pline,nema de prosti frieri si clavi, Va meritati soarta.dpAR NU CREDETI CA NOI NE TOT SACRIFICAM PRT VOI.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:34

  Jeamasul bolind a scapat de jemesi bolinzi, e mnai ceva ca-n James Balond. cu astia ai nostri, ASTIA SUNT PTRIETENI AMEICONILOR ANTRNENATI DE AMARICONI SA NI SCPAPE BAZMA CURATA. e mai rau ca, al aia nebuni. cu nebunii nostri dezlantuiti, p.s astia trebuie rapid legati, sunt un pericol ptr societate

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:29

  ba astia din servici, se numeste Fake Neuws, v-ati scapt tintarul.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:20

  inteligentul de serviciu cu servicu si prostii de servicu cu serviu, ha-ha-ha servicile si prostii,

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:17

  miroase a ce-au pregatit aplicat ei securisti,neosecuristi securisti poporului, Democratia orginala, cu bita pe spinarea Tradatorilor, Teroristilor, si-o merita, ORI NOI ,ORI EI O MINA DE bASTARZI.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 6:10

  la Nea Ghita asta de serviciu, de servici, ai trebuie vre-o doi Patrioti sa-l ridice un pic in sus sa-l scuture de toate secretle si pacatele, sa-l plimbe de-a liftul sus si-n jos, Sa vedeti dupa cum vomita neosecuriciul toate. ASCULTATI DE NOI, LE VINE RINDUL, SA NU NE PURTAM CU MANUSI CU TRADATORII TERORISTII.LA GREIERASI DE LA OPERATIUNI SPECIALE ,LE TREBUIE NISTE ANTRENAMENT, AI FACUT GRDE SI FUNCTI PE OCHII OCHILOR FUMOSI. LE VINE RINDUL SA-I INTINDEM DE-ALATUL IN FATA PORULUI SA LE DEA PALME SI PICIOARE, DACA NU FUG MAI REPEDE.

  raspunde comentariului
  • un roman

   28 decembrie 2016 6:13

   astia cu ordinea si publicul, pe voi o sa ve educam rpimi cum se traieste intr-o democratie, adica a alotra mai multi,multi decit voi. VOrba lui Banciu, din armata, Daca nu stit va educam, daca nu vreti.. stit voi ce va asteapta.

   raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 5:54

  Bogdane ai patat si simbolul, Ai facut parte cu Teparii Romaniei, romanilor, l-ati ingropat pe Vlad, Tepes, voi deserville nationale, laboratoarele globaliste a lui Soros, v-ati dat mina teparii nostri cu teparii globalisti, asa pe fata cu toata stima si reclama, NEAM DE TRADATORI, LOZINCA VOASTRA SALVAM STATUL, STATUL MAFIOT, SALVAM DEMOCRATIA, DEMOCRATIA FANARIOT-MAFIOTA.BA TEPARILOR, TEPELE VA ASTEPTA, SIGUR IEFTIN SI RAPID, SCAPAM DE VOI SI NEMAUL VOSTRU. VORBA LUI VNACHEKLIE DOUA CLASE, INCEPIND CU CEI DE SUS, DE MAI SUS.,

  raspunde comentariului
 • U

  28 decembrie 2016 5:48

  a disparut Ghita, si magari instruti ai institutilor statului, i-au lasta pe romanii, fraieri, prosti si sclavi in ceata, uite subsemnatul,uite-l nu-i, ha-ha -ha, cica astia sunt azilanti politici, regugiati politici, o noua clasa asuprita de asupritori, ha-ha-ha, Si la asta o sa-i sufle in izmene USSE, SA-I APERE DREPTURIRLE, CA DE ASTA-I INTENRATIONALA MAFIOTA UNIONISTA MADE IN USSE.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 5:41

  LE-A FUGIT SERVILOR AMRICONILOR MUCENICUL P.S ASTA ELA CU SALAFISTI AIA DIN EMIRATE, ALTIMODERATI E-AI NOSTRI SI DE-AI STAPINILOR ,LOR BA VOI L-ATI FACUT NENOROCITI, NENOROCITILOR , BAGEAMI-S CEVA IN VOI TEORISTI ATI FOST, COMPLOTISTI TRADATORI, ORGANIZATILE ASTEA MASONICE, SECRETE. SOBOLANILOR ROSI, O SA LASTI DIRA, CIND VA SCOT PATRIOTI DIN GAURI.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 5:36

  DANIEL ROXIN, IARA AU INGROPAT, SABOTORII, TRADATORII, TEPARIII ROMANIEI ROMANILOR UN SIMBOL, IARA VLAD, VLAD TEPES LA GROAPA, www.youtube.comwatch?v=zLEkd3lwONA AU RAMAS URMASI TEPARII, CIOCOI NOSTRI.

  raspunde comentariului
 • un roman

  28 decembrie 2016 5:32

  astia din servici din deservici, se nmesc magari instruit usor de-ai americonilor, se vind pe banuti ,pe arginti stapinilor, un fel de impinge natia porul Romania, la comanda stapinilor acestor slugi, acestor organizati secrete oculte, anti-nationale, anti-democratice, mai pe scurt anti-romanesti, sau vorba l.ui Laurentiu PRIMO, nOI NU MAI AVEM VOIE ,NICI MACAR SA NE EXPRIMAM, BA,NA SCATI IN BNACA VOASTRA, NU NE SUPARATI PREA TARE, MAMA VOASTRA DE TRADATORI,

  raspunde comentariului
 • Lawrence al Arabilor

  28 decembrie 2016 5:08

  Poate a fugit in misiune prin desert, culege detalii despre Akram Shhaideh

  raspunde comentariului
  • un roman

   28 decembrie 2016 5:26

   asti-a- s prea prosti, si prea prosti antrenati, dupa cinci zile, mor dezattritati sau cum se spune, se descompun, ramin urmasi si stapini lor cu averile,ha-ha-ha, MAIMUTOIUL ASTA, DUPA CRE-O DOUA DUNE IL SI VEDE PE MAHO SI ARE O FATA DE MORHANA, sa fin seriosi pacalici asrtia din servici, si aia de la speciale , ai manica cobele, scorpioni si babuini noaptea. Ei sunt buni sa s-i etaleze pielea atmamentul si munitia, apropo sa nu se impusteste aia cu balul de mascati si fara in picioare singuri.Cica avem servici bune,la w,c. nici acolo e dezastru.

   raspunde comentariului
 • geo

  27 decembrie 2016 9:58

  Mai stergeti gunoaiele si declaratiile lor de pe ecranele noastre. Aici intra si Politia Romana si SRI, care au ajutat scursura sa se sustraga justitiei...

  raspunde comentariului
  • un roman

   28 decembrie 2016 6:04

   PE ALA dRAGOMIR, MACAR IL TUNDEA SECU, MILITA CHEL, NU APUCA EL CU ZIONISTI SA FACA UN FALS FLAG INSIDE JOB CU ZIONISTI, IL MINCAU SECURICI, DAR SECULICI NOSTRI, NE MANINCA OE NOI SI POPORUL,PINA NU INTRAM NOI PESTE SOBOLANI, SA LE DAM CAIMACUL,SA MAI REDUCEM DIN TRADATORI, TERORISTI, PRINSI BINE LEGATI ASCULTATI JUPINILOR, PRIN LABIRINTE, PE CIRESULUI, STITI VOI UNDE, SA VEDETI CUM ZICETI TOATE FARA DE LEGILE,FARADELEGILE , ASCULTATI DE NOI , JAR MINCATI PAS CU PAS SUNTEM PE VOI, NEAM DE NEAMUL VOSTRU DE TRAADTORI JAR MANINCA.

   raspunde comentariului
 • hector

  27 decembrie 2016 8:31

  Daca unui infractor milionar ,care se pupa cu sefii serviciilor ,ii este frica pentru viata sa, este semn bun. Pana in prezent oamenilor obisnuiti le era frica. Sa vorbeasca de spre coruptie, sa arate cu degetul spre vinovati, ....

  raspunde comentariului
 • daniel

  27 decembrie 2016 6:44

  Cum poti sa mergi cu 180 km pe ceata ?Militienii astia....

  raspunde comentariului
 • Paul Visoianu

  26 decembrie 2016 20:37

  Se vehiculeaza ideea ca aceasta mizerie umana bineinteles securist-KGBist ar fi fugit in Israel, acolo de unde i-au venit softurile, in particular pentru numararea voturilor si pentru exit-polluri. Daca acest lucru se verifica, atunci aceste softuri israeliene sunt o noua invazie BOLSEVIC-KGBista in Romania. SRI si SIE ar fi complici in fraudarea alegerilor si ar lucra cot la cot cu anumiti bolsevici din Israel si implicit cu KGB pentru PSD si deci impotriva romanilor

  raspunde comentariului
  • Lacramioara Ungureanu

   26 decembrie 2016 23:04

   Ghita este in vie, la un gratar de Craciun, cu lumea buna

   raspunde comentariului
 • TILICA

  26 decembrie 2016 19:13

  DOI TEMBELI CARE ISI BAT JOC DE POPORUL ROMAN PRIN INTERMEDIUL POLITICI. PT CA DUPA 1989 IN POLTICA DIN RO NU EXISTA NICI O RESTRICTIE SAU VREUN SISTEM DE CRITERII DE PERFORMANTA , EXISTA DOAR CRITERII DE HOTIE.........

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  26 decembrie 2016 19:00

  Ghita, da-te prins, omulu !

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  26 decembrie 2016 18:58

  L-am putea momi pe Gbita, sa vina in tara, cu UN POST DE MINISTRU in guvernul Tomac

  raspunde comentariului
 • DNA

  26 decembrie 2016 18:54

  GITZA, te-ashtept la portitza!

  raspunde comentariului
 • janos

  26 decembrie 2016 18:45

  cred ca ghitza bacsi se teme mai tare de rozeta lui decat de viata... uf, nu a invatat nimic de la borcea ca se traieste in puscarie mai ceva ca la miami si mancarea e mai buna ca nu-ti dau doar fructe de mare impregnate cu mercur.

  raspunde comentariului
 • Gicu

  26 decembrie 2016 18:12

  La puscarieee... cu hotii la puscarieeee, acolo ar trebuii sa stea Ghita si altii ca el.

  raspunde comentariului
 • Constantin Sorin

  26 decembrie 2016 18:06

  Harry,eu presupun că ești la fel de român ca P.Roman,S.Brukhan,M.Issărescu,S.Oprescu...Te salut cu anti șalom!

  raspunde comentariului
 • Negro

  26 decembrie 2016 17:48

  Stimate domn, Bogdan Diaconu, ai tradat cauza netionala punandu-l pe listele partidului pe albanezul V. V. Ponta in fruntea Romaniei. Si acum platesti, impreuna cu aventurierul KGB Sebastian Ghita. Cu plecarea omului dumitale nadajduiesti sa mai pastrezi in randurile SRI latura KGB-ista. Caci se stie ca domnul Ghita nu este abandonat, ci pus la pastrare, pana cand va drege ploile in fruntea Romaniei infractorul Liviu Dragnea, pe care l-ai slujit pe deplin. Desigur, postacul care semneaza Hary Sirbu, doreste ca pe mormantul domniei sale si al familiei ce-o dezonoreaza sa scuipe toti romanii atat cat vor voi, pentru ca pe tradatori nu-i ia in considerare nici macar cei pe care-i sliujesc. Dar pana atunci sa auzim doar de bine!

  raspunde comentariului
 • da da

  26 decembrie 2016 17:38

  Trebuia prinsa toata gasca de banditi USL atunci cand scosese capul .

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  26 decembrie 2016 15:58

  Iar daca preteni nostri americani, ii dau ca si lui Pacepa, AZIL POLITIC lui Gitsa, lucrurile se complica foarte mult. ,.., Daca mai tinem con ca ANNUL inceputului CADERI in NEANT a Romaniei a fost annul ** 1977 **, incepand cu CUTREMURUL din 4 martie si continuand cu SI MAI MARE CUTREMURUL cauzat de fuga lui Pacepa, si fuga lui Ghita s-ar putea sa arunce Romania in neant in urmatorii anni, norocu este totusi de partea noastra pentru ca SALIAMUL NU SE MAI PRIODUCE IN ROMANIA ori din export fiind, se va gasii pe rafturile supermarketelor

  raspunde comentariului
  • da da

   26 decembrie 2016 17:07

   Mai lasa-ne cu prostiile tale , bai KGB-istule dobitoc .

   raspunde comentariului
   • UBAFCA

    26 decembrie 2016 18:42

    SALIAMUL, ramane pana la urma o chestiune te STRATEGIE NATIONALA, pentru cel putin urmatorii 20 de anni asa ca trebuie vazut daca Gita n-a palmat cumva RETETA SECRETA a SALIAMULUI CU SOIA..,,... ,..,, Ati vazut-o pe doamna Hufdrea, daca provenea dintr-o ZONA A SALIAMULUI cat de usor a promovat in politica. ,.., L-ati vazut pe domnul Iohanis daca provine di SIBIU, PATRIA SALIAMULUI cat de usor a ajuns presedinte at Romsaiei salamizate...,,.., Ma intreb totusi de ce domnul Iohanis nu face casa buna cu Doamna Hudrea au nu se impaca SALIAMUL de SIBIU cu SALIAMUL de PLESCOI ..,..,..,,..,Daca saliamul de sibiu ne-a dat presedintele, saliamul de PLESCOI, nomal era sa ne dea PRIM MINISTRU in persoana doamnei hudrea

    raspunde comentariului
   • UBAFCA

    26 decembrie 2016 18:34

    Vai, draga Mirelo, pe tini nici SALIAMUL nu te mai intereseaza ?

    raspunde comentariului
 • UBAFCA

  26 decembrie 2016 15:51

  Cazul Ghita seamana ca doua picaturi de roua cu CAZUL PACEPA, deoarece omul detinea una din cele mai inalte functii in stat, si anume acceea de CONTROL a unor srevicii secrete.., ,.Daca mai tinem cont ca A FUGIT chiar DIN SERDIU institurtiei pe care O CONTRLA, situatia se complica foarte mult .., ,.., Coroborat cu acuzatiile aduse lui Remes, cum ca STIE SA DISIMULEZE, Ghita este posibil sa fi pus in burta CUCUVELELOR diverse CD, cu inregistrari compromitatoare caci nu degeaba, domnul presedinte Iohanis S-A ASCUN de la disparitia lui Ghita, asa cum a facut-o si Niciolaie CEAUSESCU la fuga lui Pacepa cand mai bine de o saptamana nu a mai primit pe nimeni in biroul sau ..,..,,., Cazul poate fi insa asemuit cu cazul lui SALMAN RUSHDIE iar la prinderea sa URGENTA si aducerea in fata instantei ar putea contribuii substantial Inalt Prea Sfintia SA PATRIARHUL DANIIL, .., CUM ???. ,..Este posibil ca defectorul Ghita, in activitatea sa INTELECTUALA de scriitor pe la parchete, atat DENUNTATOR cat si INCULPAT sa fi scris cateva denunturi ce ar putea fi catalogate de catre BOR ca si **DENUNTURI SATANICE **, Luand pilda de la iraniei, Patriarhul ar putea pune O RECOMPENSA de UN MILION de Euro pe capul lui Ghita, bani stransi de preotime acum de sarbatori si, asa cum MII DE TINERI IRANIENI stau ziua pe strazile Londrei SA-L VANEZE pe Salman, pentru milionul de dollkari tot asa milioanele de romani ce muncesc in Londra , de pilda, cu 60 de Lire pe zii, sau in Italia ori Spania cu 35 de Euro pe zii, ar putea LASA MUNCA istovitoare si prost platita si ar pleca la VANAREA LUI GUITA, pentru recompensa de UN MILION de Euro. ,.., Pun ramasag ca in mai putin de o luna GITA ar fi pus in fata unui tribunal SPECIAL INSTITUIT pentru cazuri de INALTA TRADARE, judecat si condamnat in aceeasi zi, domnul presedinte ar putea sta linisti, inalti demnitari NATO de asemenea

  raspunde comentariului
  • gheberal-KGB-abraham-HAZ-NAU 3

   26 decembrie 2016 17:14

   Cazul Ghita seamana ca doua picaturi de roua cu tine tavarise "caporal" UBAFCA Uniunea-Bolsevica-Africana de Fabricat CA-CAO !

   raspunde comentariului
 • rarl marius

  26 decembrie 2016 14:25

  Borfasul de ghita,a FUGIT in Lumea Mare si nu a plecat asa cum Sustine celalalt Borfas ,diaconu,a FUGIT FIINDCA ESTE UN HOT ORDINAR si stie ca va Primi ani grei de TEMNITA......tu Boule diaconu si toti ceilalti Borfasi psd,sa nu credeti cumva ca va fi liber Mult Timp,ce-i a lui este pus deoparte,asa Merita Toti cei care si-au FURAT Propriul POPOR !!!

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  26 decembrie 2016 13:52

  Baliverne ! "Marca" idiotul de diacon !

  raspunde comentariului
 • lekteur

  26 decembrie 2016 13:25

  Când bătea câmpii cu toate tâmpeniile despre justiție, DNA, statul de drept, etc., nu se temea pentru viața sa ? A rămas fără imunitate, a dispărut și curajul !Băi, așa-zis președinte de partid, tu și Seba al tău sunteți doi avortoni nenorociți ai serviciilor, doi papagali cărora vă e teamă să nu vă zboare penele ! Bagă-l în aceeași cofă și pe flecarul național !

  raspunde comentariului
 • Jan

  26 decembrie 2016 12:54

  Nu vad nimic nou in ce spune Tzepusa Diaconu. Toti ghitza se tem pt. viatza lor la apropierea Ignatului, chiar si ghitza de lapte. Ce sa mai vorbim de acest ghitza din rasa pesede-mangalita, caruia nu-i mai incapeau osanzele in banci si le mai dadea si cu imprumut. Oricum nu putea fugi fara complicitatea celor ce pazesc cocina.

  raspunde comentariului
 • barbu florea

  26 decembrie 2016 12:50

  PLUGUSORUL CORUPTILIOR Aho, aho copii si frati Stati putin si nu manati Langa boi va alaturati Si cuvantul mi-ascultati , S-a sculat, mai an, Badica Traian Si a incalecat romanii, Pe grumaz, fiind, dezorientati, Romani cu nume de graur, Cu Rosia Montana , de aur, Cu frau de matasa, Ca spaga si comisionul de grasa Ia mai manati, mai flacai Si sunati din zurgalai Ha i, haii, haiii! Si pe scari s-a ridicat, Ca s-aleaga loc corupt, Din minciuna conceput, Si-n curand s-a apucat, Tepele le-a presarat, Altfel decat a zis la electorat, Campaniile electorale devenind, Diversiuni perverse de partid. Ia mai manati , mai flacai, Si sunati din zurgalai Hai, haii, haiii! Patru ani a tot lucrat, Si alti cinci a castigat, Unii in pamant s-au dus, Altii in pribegie s-au condus. Si cand lucrul a sfarsit, Iata , mare , s-a starnit, Un vant ,mare pe pamant, Proteste multe si drepte aparand. Traian mult se bucura, Zeciuiala, si-o lua, De popor nu-i mai pasa, Si voios se inturna . Ia mai manati, mai flacai, Si sunati din zurgalai, Hai, ha.ii, haiii ! Cum a dat Dumnezeu, an, Comisioane, spagi , lui Traian, Curate , sa dea si la voi, Ca sa avem parte si noi . Sa va fie casa casa, Sa va fie masa , masa, Tot ca mesele lor intinse Si flacarile pe ei aprinse. Ia mai manati, mai flacai, Si sunati din zurgalai , Hai, haii, ha iii ! Si la anu, sa traim, Sa ne gasim infloriti, Ca merii, ca perii, In mijlocul verii, Ca toamna bogata, Cu de toate indestulata. Ia mai manati mai flacai , Si sunati, din zurgalai Hai, haii, haiii ! La anu si la multi ani ! Ne da-ti ori nu ne da-ti Voie sa traim in tara noastra, Noua, milioanelor de romani, Saraciti, umiliti, batjocoriti Emigranti prin tari straine, Cersetori din poarta in poarta, Cand tara noastra , aur poarta . Ia mai manati, mai flacai, Si sunati, din zurgalai Hai, haii, haiii ! Voi emanati si asimilati neocomunisti, Ai diversiunii revolutionare, Din isangeratul decembrie 1989, De diverse culori politice De la stanga la dreapta Dupa interesul personal, De grup sau de partid Toate corupte si tradatoare, De neam si de patrie Ia mai manati, mai flacai Si sunati din zurgalai Ha i, haa ii, haaa iii ! La multi ani Romania Mama buna, leagan stramosesc, Tara daruita de Dumnezeu, Noua tuturor romanilor, Care acum esti cucerita Fara sabie si praf de pusca Saraca tara bogata Ce a-i fost si esti Mereu, tradata si pradata . Ia mai manati, mai flacai Si sunati din zurgalai Ha i, haa ii, haaa iii ! LA ANU SI LA MULTI ANI !!! 2017 Sarbatori fericite ! La multi si fericiti ani ! Noua ordine , nu va fi cadou , va trebuii sa o cucerim ! Al dvs. BARBU FLOREA 25.12.2016

  raspunde comentariului
 • barbu florea

  26 decembrie 2016 12:47

  ASA A MURIT SI " BOLDEA - dezinfectanti din spialele tarii " .. COMPLICITATEA ESTE ATAT DE MAJORITARA SI GRAVA, incat in " SITUATII - LIMITA - MAFIA ROMANEASCA a ultimilor 27 de ani PUN "" BATISTA PE TAMBAL "", PENTRU A EVITA "" TAVALUGUL ADEVARULUI MAFIOT "" si PERPETUAREA " SISTEMULUI ACTUAL MAFIOT, TRADATOT, CRIMINAL, PREVERS NATIONAL, CORUPT, bazat pe TRAFIC DE INFLUIENTA, LIPSA DE PARIOTISM, LIPSA DE BUN SIMT ROMANESC ... S.A.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  26 decembrie 2016 12:31

  Pentru noi, AMARASTENI, cazul Ghiță este al doilea CAZ PACEPA ,.., derbedeul asta nu a plecat cu mana goala ,.. ,. Cine știe ce dacamentI compromițătoare a mai ciordit derbedeul din înaltă funcție pe care o avea la parlament.,,...,,.. D-aia a disparut pcur si simplu domnul presedite Iohanis zilele acestea, lasand tara FARA GUVERN fara o schita de buget pe anul viitor ! ,... Uni cunoscatori spun ca si Ceausescu a disparut efectiv trei zile cand a aflat ca Pa epga defectase, iar dupa ce si-a revenit a taiat in cane vie, fara mila

  raspunde comentariului
 • RaspopitGdeaTonomatCiutac

  26 decembrie 2016 12:00

  Pe mine cel mai mult ma amuza atacurile ARG-ATILOR de la HAZ-NAUA 3 la adresa lui GUITZA -GHITZA !Un lucru bun este ca HAITELE de LUPI din cele doua HAZ-NALE se sfasie intre ele !Marii "DEONTOLGII" AI "PRESEI" HAZ-NALISTE cu ar fi CO-BRA adi ursu, VI-PERA CU CORN oana zam-fir, ga-itza cre-tzulescu, bo-vina dana gre-cu, bu-fonul mircea ba-dea ect au intrat in ORGASM dupa alegerile parlamentare !

  raspunde comentariului
 • hector

  26 decembrie 2016 11:43

  Presedintele PRU, asemenea pesedeilor, il apara pe fugarul Guita , caci ce se aseamana se aduna. Adica infractorii pe infractori ii apara. Prostimea poate sa moara de foame sau sa plece in occident.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design