27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Bilanţul morţilor din Colectiv a crescut la 41

UPDATE. Bilanţul morţilor din Colectiv a crescut la 41

UPDATE 20.30: Bilanțul morților în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 41, după ce alte două victime au murit sâmbătă seară, conform digi24. 

UPDATE 15.26:  Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 39, potrivit digi24.ro.

UPDATE 12:02: Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 38. Un român si un italian au murit în Olanda, iar alţi patru răniţi, în România. 

UPDATE 10.04Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 35, după ce un rănit internat la Spitalul Universitar şi-a pierdut viaţa, potrivit digi24.ro.

—-

Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 34, după ce două persoane internate la Spitalul de Arși şi-au pierdut viaţa, potrivit digi24.ro.

Ştire în curs de actualizare.

 

Cele mai citite

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...
Ultima oră
Pe aceeași temă