Astăzi se aprind luminiţele de Crăciun din Bucureşti

de Andrei Mărgăritescu , 29 noiembrie 2014 - stire actualizata la ora 11:33, 29 noiembrie 2014
Astăzi se aprind luminiţele de Crăciun din Bucureşti

În această seară la ora 18.00, primarul general al Capitalei Sorin Oprescu va aprinde aproape trei milioane de beculete pentru sărbătorile de iarnă.

Ghirlandele luminoase se vor întinde pe aproximativ 24 de kilometri, iar în Piaţa Universităţii a  fost montat un brad înalt de 16 metri, potrivit Antena 3.

Tot astăzi,  pentru cel al treilea an consecutiv,  va fi deschis şi târgul de Crăciun, Bucharest Christmas Market. Târgul va avea loc la Universitate şi în parcul Cişmigiu în perioada 29 noiembrie - 28 decembrie, între orele 10.00 si 22.00.  

Loading...

Comentarii

 • JIJI

  06 decembrie 2014 12:57

  Luminite ne mai trebuie,doliu national sa se decreteze,ca nu a iesit Ponta.

  raspunde comentariului
 • Daniela

  02 decembrie 2014 10:01

  Cautam colaboratori operatori pcDoresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect deeducatie financiara si venit suplimentar.Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung inatingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.Ofer training si coaching gratuit prin email.Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata pe operioada predefinita de 12 luni .Cerinte- cunostinte minime PC- necesar calculator- conexiune internet- varsta minima 18 ani- rabdare- seriozitateProgram part-time.Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "info" la adresa de maildum.dan00gmail.com

  raspunde comentariului
 • Operator online

  29 noiembrie 2014 13:37

  Oferta serioasa de lucru pentru toate localitatile! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul Info la adresa de email butila.alexandruyahoo.com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design