15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAproape 600 de "blatiști", prinși de polițiști în trenuri

Aproape 600 de “blatiști”, prinși de polițiști în trenuri

Aproape 600 de călători au fost prinşi fără bilet în trenurile controlate de poliţişti în ultimele patru zile, iar alţi 157 au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit Poliției Române.

În urma controalelor făcute de poliţiştii de la transport, în perioada 20-23 decembrie, în trenuri şi în staţiile de cale ferată, au fost constatate 22 de infracţiuni.

Poliţiştii au prins în trenuri, în cele patru zile, 587 de călători care nu aveau bilet sau abonament, aceştia fiind puşi să plătească bilet la preţul de taxare din tren.

De asemenea, poliţiştii au dat 282 de amenzi, în valoare de aproape 60.000 de lei şi au confiscat bunuri de peste 4.200 de lei, a precizat Poliţia Română.

Dintre cele 282 de amenzi, 157 au fost date pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 53 pentru la încălcarea normele privind transportul pe calea ferată şi opt pentru activităţi comerciale ilicite.  

 

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă