Andrei Pleşu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. Scriitorul spune că liderul PSD, şmecherul „de vocaţie”, este mai periculos decât Victor Ponta

de Iulia Iancu , 03 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 09:34, 03 ianuarie 2017
Andrei Pleşu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. Scriitorul spune că liderul PSD, şmecherul „de vocaţie”, este mai periculos decât Victor Ponta

Scriitorul Andrei Pleşu trece în revistă, într-o postare pe blogul său, episoadele politice româneşti care au marcat ultimele zile ale anului 2016, făcând portretul celor mai importanţi lideri politici care s-au remarcat în gestionarea acestor situaţii. Scriitorul analizează, la sânge, prestaţia politică a şefului Partidului Social Democrat, afirmând că stângăciile de care a dat dovadă îl fac mai periculos decât fostul premier Victor Ponta.

Pleşu afirmă că preşedintele Camerei Deputaţilor încearcă, prin toate mijloacele posibile, să atragă atenţia asupra faptului că de acum înainte "el va face jocurile".

"O stîngăcie de ordin „tehnic” a fost şi prima conferinţă de presă organizată de PSD, după nominalizarea dlui Sorin Grindeanu. Am constatat de mai mult timp că dl Liviu Dragnea e mai periculos decît Victor Ponta. La Ponta, toate defectele (destul de banale, de altfel) sînt la vedere. Îţi dai seama din două vorbe, trei glumiţe şi patru impertinenţe cu cine ai de-a face. Dl. Dragnea e mai puţin transparent.

Camuflează prin „mustăceală” (la propriu...). Dar nici la el şmecheria nu e perfectă. Şmecherul adevărat, şmecherul „de vocaţie” nu lasă să se vadă atît de limpede că e şmecher. Din contra. Se dă oblu, dincolo de orice calcule obscure, de intrigi şi ambiţii ascunse. Or dl Dragnea nu face niciun efort să-şi domine driblingul. E inversul dlui Iohannis. Nu vrea să se impună prin discreţie, concizie, simplitate. Vrea, ca la conferinţa de presă amintită, să ne transmită un mesaj de genul: „Atenţie! Marele mahăr sînt eu! Eu fac jocurile! Eu sînt „Bibicul”! Eu, nu băieţelul ăsta care se gudură, la ordin, pe lîngă mine!” E un foarte prost început pentru dl Grindeanu.

Îi va trebui un mare efort ca să se emancipeze de sub tutela „şefului”, să atenueze cît de cît beţia victoriei căruia „omul de la partid” nu i-a rezistat şi să guverneze în nume propriu. Are, totuşi, un aliat: vanitatea dlui Dragnea. Ştiu, din experienţă, ca vanitatea sfîrşeşte prin a te prosti, prin a te micşora, prin a te te face vulnerabil. Din păcate, toată această „titanomahie” se va petrece pe pielea noastră. (Şi apropo, nu e comic să aflăm că „programul de guvernare” al PSD e, „încă” străin nominalizatului? Că o să-l înveţe „pe parcurs”? Noi credeam, naivi, că e un program avut în minte, în lupta electorală, pînă şi de ultimul membru PSD din fundul ţării. Ei aş! Se pare că nu-l ştie cu adevărat decît dl Dragnea. „Partidul sînt eu!” declară, pe sub mustaţă, „preşedintele-Soare”…)", scrie Andrei Pleşu pe blogul său

.

Comentarii

 • iulian

  28 ianuarie 2017 13:20

  cine si acum ii mai trage cu basescu,este rugat frumos sa se trezeasca.basescu este Marfa expirata si este pe linie moarta.treziti-va odata caci coruptia s-a extins precum cancerul.nu vedeti sefi de politie conduc in stare de ebrietate,sunt prieteni cu infractorii,judecatorii primesc spagi grase de la infractori,cei din serviciul de informatii fac vacantele cu infractorii,...si voi ii mai trageti cu basescu,ziaristii dau vina ba pe binom,ba pe system,si asa ne scufundam pe zi ce trece de am ajuns sa spalam la fund batranii din tarile dezvoltate,iar parintii nostril sunt condamnati sa munceasca pana inched ochii.ganditi-va macar la rudele voastre neispravitilor care ati votat cu infractorii.

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  23 ianuarie 2017 20:03

  -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.-Oferim sanse reale de avansare in cariera!-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.-Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere.-Programul de lucru este flexibil.-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email paraschiv_ghrghyahoo.com

  raspunde comentariului
 • Alexandru

  12 ianuarie 2017 10:52

  Vai domnu Pleșu, ce limbă " fină"..." Este opusul Domnului Johannis...." nu mai continui citatul, face greață ! Altfel părerea dvs. despre Dragnea , asta "e" , sunteți "liber" dar, altfel, cum ar fi fost logic ? Dragnea câștigă alegerile și se retrage în glorie ! ?

  raspunde comentariului
 • Nikos

  12 ianuarie 2017 8:05

  Dupa ce a fost ministru prin diverse guverne si consilierul lui Basescu, dupa ce l-a procopsit pe amicul Gabriel cu cea mai mare editura si era sa uit, dupa ce l-a rugat pe marele carmaci sa-l ierte si sa-l reprimeasca in marele PCR, adica Partidul Comunist Roman, e cel mai in masura sa dea lectii de moralitate.

  raspunde comentariului
 • Liberalul

  11 ianuarie 2017 19:27

  Și SILA provoacă și cere reacție...Altfel,nu-mi explic de ce Andrei Pleșu își îngăduie să se ocupede zisul președinte floarea soarelui-după mustață,ce răspunde cu B.I.pe numele Drac nea. Posibil,nu din simpatie pentru defectele banaledar,costisitoare,în raport cu cele ale șmecherului care își strigă intențiile,din erori de raționament. După experiența Băsescu,Andrei poate cataloga șmecherii...

  raspunde comentariului
 • ionescu

  10 ianuarie 2017 16:20

  Bravo D-le Plesu la-ti lovit pe ***** unde il doare ,numai ca si-a trimis imediat ursarii lui sa va injure caci Dragnea acest shutitor din nastere numai atat poate ,sa injure pe cei care-l contrazic.Iesiti intelectualilor si nu mai taceti cu o lasitate incredibila ,iesiti si luptati contra acestor borfasi care distrug tara romaneasca ,chiar nu va doare ca aceasta tara frumoasa si bogata este hartanita de acesti caini turbati?

  raspunde comentariului
 • typ

  08 ianuarie 2017 15:42

  PLESULE, ai ramas aceeasi *******, exact ca pe vreme talharului de Basescu.Asa ca cine se aseamana se aduna, tu si cu toti borfasii de la RL si EVZ.Sila,este putin spus, nemernicule.

  raspunde comentariului
 • Cel mai iubit

  04 ianuarie 2017 20:28

  A revenit epoca in care caloriferistul conduce . Nu mai dureaza mult pana se reporneste Canalul cu intelectualii dusmani ai poporului .

  raspunde comentariului
 • fanica

  04 ianuarie 2017 17:14

  Daca ar fi facut comentariul altcineva si nu d-l Plesu ...mai treaca , mearga dar atunci cand il,face un om din gasca basesciana.... suna jalnic.

  raspunde comentariului
 • fanica

  04 ianuarie 2017 17:13

  Daca ar fi facut comentariul altcineva si nu d-l Plesu ...mai treaca , mearga dar atunci cand il,face un om din gasca basesciana.... suna jalnic.

  raspunde comentariului
 • Tudorache Constantin

  03 ianuarie 2017 17:19

  Dumnezeu lucrează prin oameni si toate le rezolva in timp...vai de cei care nu respecta legile firii...vai de cei care isi bat joc de semenii lor..vai de mincinoși..escroci..farisei..fameni si carturari...ca nici pe altii nu-i lasa sa intre in Ceruri si nici ei nu vor intra.amin!Dragnea si acolitii lui..vor plati in timp..nimeni nu scapa...este un calcul infinitesimal.

  raspunde comentariului
 • Puie Monta

  03 ianuarie 2017 14:17

  Tipic pentru idioti este ca daca le dai o tema ei sa raspunda la o cu totul alta tema. Asta dupa cum se vede si in comentarii li se intampla mereu PSD-istilor.

  raspunde comentariului
 • Gabriel

  03 ianuarie 2017 13:45

  Daca dl.Dragnea avea creier,dar nu are,il invita pe verticalul dom Plesu la vila de la Neptun,unde a fost invitat de Dl.Basescu,sau la Predeal,in vila Maresalulul si alttul era comentariul.Dar asa,vai mama lui,suporta consecintele.Cu deontologul Plesu nu te joci,mai ales când e vorba de "printzipuri".Ma'ntelegi,moncher????

  raspunde comentariului
 • Ilie Mihalteanu

  03 ianuarie 2017 13:44

  Ilie MihalteanuLimitele mele de la natura sint MULT superioare putinilor tai neuroni functionali, iar dovada ca este asa cum spun eu o reperezinta faptul ca tu, involuntar, iti etalezi cu dezinvoltura PUPINCURISUL desantat fata de Plesu, Boc si Ciolos si, probabil, si fata de altii.Deci numai cei cu *norma* minima de neuroni sint pupincuristi, ca tine, iar eu, chiar limitat, cum spui tu, ma simt cu adevarat LIBER si DEMN , nefiind pupincuristul nimanui.pî.sî.L-am criticat pe Plesu nu pt a-l apara pe Dragnea, ci pt ca Plesu si-a etalat IPOCRIZIA ca fiind o mostra de ...MORALITATE !!!

  raspunde comentariului
 • Puie Monta

  03 ianuarie 2017 12:18

  Dragnea este atat de periculos incat va duce Romania acolo unde este mai bine pentru el. Surprinzator nici votantii PSD nici PSD-istii nu s-au aratat indignati pentru ca Dragnea nu s-a consultat cu partidul la prima propunere de premier. Nimeni din PSD nu a comentat cand Liviu Dragnea a spus ca el este singurul care stie programul de guvernare. Mesajul acestei afirmatii este ca el va guverna dupa bunul plac si ca nimeni si nimic nu va putea sa-l contrazica. Cea mai mare problema este modul amenintator prin care ne transmite ca are un plan pentru a inlatura pe oricine ii sta in cale inclusiv legea.

  raspunde comentariului
 • radu

  03 ianuarie 2017 11:21

  nu am inteles de ce este dragnea periculos ? sau mai periculos decit nu stiu cine ?analizind la rece dragnea nu isi doreste decit sa scape de puscarie ! credeti ca are insomnii gindind la viitorul Romaniei ? credeti ca nu poate sa manince de grija romanilor ? daca considerati ca raspunsul la aceste intrebari este negativ , de ce sa ne facem griji ? nu este nici primul nici ultimul PENAL care ne conduce !

  raspunde comentariului
  • Puie Monta

   03 ianuarie 2017 12:24

   Daca erai Radu Mazare intelegeam de ce nu intelegi. Daca erai PSD-ist deasemenea. Rarpunsul la toate intrebarile tale este tocmai de aceea.

   raspunde comentariului
 • RODICA

  03 ianuarie 2017 10:22

  PENTRU DUMNEALUI A FOST BUN MARINARUL!UN HOT SI UN NESIMTIT!LA PROMOVAT PENTRU BANI!

  raspunde comentariului
  • Puie Monta

   03 ianuarie 2017 13:21

   Plesu nu s-a prea inteles cu Basescu. Nici tu nu prea te intelegi cu limba romana, dar te potrivesti de minune cu Ponta.

   raspunde comentariului
 • zap

  03 ianuarie 2017 10:20

  Sta prea mult la caldura si fierbe borhotul in el.

  raspunde comentariului
 • andrei

  03 ianuarie 2017 10:15

  Intrebarea este cand va realiza Grindeanu ca el semneaza si el raspunde!

  raspunde comentariului
 • bechicherec istoc

  03 ianuarie 2017 9:12

  scriitorul plescar si pupincurist pe langa matrodul fofilat in pmp - se grabeste sa scape cateva laturi specifice acestui specimen ! daca ar ,,vorbi' altcineva ....? de ce era numit SATYR ?

  raspunde comentariului
 • Marias Francisc

  03 ianuarie 2017 8:40

  De data asta nu-s de acord cu dl. Pleu. Prea vede în orice aciune a PSD-ului numai strâmbe cu iz de subversiune... i încă o chestiune programul de guvernare a PSD trebuie să-l tie cei care l-au întocmit i cei care trebuie să-l pună în practică. Oare domnul Pleu tia ''programul'' de guvernare a PDL-ului atunci când a fost în slujba cameleonului marinar, întâmplător preedinte ? Eu cred că nu ! Deci să fim rezonabili maestre ! Poate acest program a PSD nu se adresează elitelor momentului, dar acest program tiu că se adresează populaiei în general i asta pentru atenuarea discrepanei dintre oligarhia politică cu atâtea avantaje ''speciale'' la activ, i pulimea reprezentând fosta clasă muncitoare... Nada mas maestro !

  raspunde comentariului
 • beny

  03 ianuarie 2017 8:14

  Domnul Dragnea a fost foarte smecher de la inceput. A stiut cu cine sa se infrateasca pentru a trece puntea, adica pentru a urca in fruntea PSD-ului. Acum marseaza foarte tare pe sloganul " noi am luat totul" , desi n-au luat decat 18 din alegatori. La el nu conteaza politica pentru tara, ci numai politica intereselor partidului. Mai exact a lui personal. Foarte buna comparatia cu "presedinte Soare" , insa nu trebuie sa uite ca lucrurile care "vin usor" , " pleaca la fel de usor" .

  raspunde comentariului
 • Napau Dan Cezar

  03 ianuarie 2017 4:23

  Adevarat ne-ati spus noua....indolent si cretin Dragnea asta,un taran Prost. Orgoliul sau ne va aduce numai belele......noua,Romaniei...

  raspunde comentariului
 • nelu

  03 ianuarie 2017 1:56

  Dl. Plesu . ILIESCU trbuie desfiintat. Taie raul de la RADACINA. Atunci va fi pace si bucurie in tara noastra frmoasa.Eu am incredere in Securitatea Adevarata si am invatat multi sa isi IUBEASCA TARA.Ceausescu si elena nu trebuiau IMPUSCATI. EI au IMPUSCAT PRESEDINTELE MEU SI VOR PLATI.INCHISOARE pentru AMINDOI 10 -20 de ANI DAR nu IMPUSCHATI.SA fie trcuti in ISTORIA ROMANIEI iliescu CRIMINAL mai mare CRIMINAL decit NERO care a dat foc ROMEI.Dl. Plesu ii posibilitatea sa comunic cu tine.Pe mine momentan ma ocupa teroristii si trebuie sa termin mai multi dintre ei. Am nevoie de Securitatea Adevarata.care a aparat ROMMANIA.

  raspunde comentariului
  • un roman

   03 ianuarie 2017 4:06

   le cam tremura izmenele, coarnele si coada incep sa se manince sobolanii organizatilor, intre ei , se urca alti sus mai sus de mai sus din umbra si le rastoarna babilonienilor piramida , dupa principiul dominoului incep sa cada,www.youtube.comwatch?v=UwaAvasXPew

   raspunde comentariului
  • un roman

   03 ianuarie 2017 4:03

   le cam tremura izmenele, coarnele si coada incep sa se manince sobolanii organizatilor, intre ei , se urca alti sus mai sus de mai sus din umbra si le rastoarna babilonienilor piramida , dupa principiul dominoului incep sa cada,www.youtube.comwatch?v=UwaAvasXPew

   raspunde comentariului
 • nelu

  03 ianuarie 2017 1:34

  Dl. PLESU Am respect pentru Dumneavoastra . Nu ati spus ADEVARUL. DRAGNEA este mai PERICULOS decit ILIESCU nu PONTA. PONTA este un copil mic.si nevinovat crescut in nebunie.El singur nu stie unde sa mearga.Daca sunteti Inteligent este OK daca nu este iar OK. Eu sunt de partea SECURITATII ADEVARATE CARE LINGA ceausescu A APARAT ROMANIA si voi aparaua impootriva teroristilor . Astia suntem SECURISTI ADEVARATI.!

  raspunde comentariului
  • Bogdan

   03 ianuarie 2017 10:22

   Nelu dragule, daca esti ce zici ca esti, rumega-ti pensia barosana de fost securist al patriei si nu te baga in politica. Ce vrei, adica, sa-i propui d-lui Plesu, revenirea la practicile securitatii ceausiste pt."salvarea" Romaniei? Ei, poate ca gandesti altfel dar nu te lasa bauturica din revelion, asa-i?

   raspunde comentariului
  • Bogdan

   03 ianuarie 2017 10:21

   Nelu dragule, daca esti ce zici ca esti, rumega-ti pensia barosana de fost securist al patriei si nu te baga in politica. Ce vrei, adica, sa-i propui d-lui Plesu, revenirea la practicile securitatii ceausiste pt."salvarea" Romaniei? Ei, poate ca gandesti altfel dar nu te lasa bauturica din revelion, asa-i?

   raspunde comentariului
 • Ilie Mihalteanu

  02 ianuarie 2017 23:39

  Umilitor pt un om ca Plesu, care, prin aceasta atitudine, demonstreaza ca ramine un vajnic PROPAGANDIST al unei tabere OCULTE, cu pretentii de reprezentanta a unei moralitati supreme, care critica la ORDIN ceea ce nu este in concordanta cu doleantele satpinilor sorosisti ai taberei. Oare Ciolos era asa cum pretinde Plesu?Sau Boc era independent? Pina la urma ce inseamna un guvern independent? Un guvern care se afla deasupra legilor si a constitutiei? Oare Plesu chiar nu a inteles ca un guvern este controlat de PARLAMENT, prin partidul majoritar sau prin coalitia majoritara?In fond Plesu pledeaza pt un premier controlat de ...SOROS, precum Ciolos !!!

  raspunde comentariului
  • @ Ilie Mihalteanu

   03 ianuarie 2017 6:21

   Ca intotdeauna, esti ilogic, incoherent, impertinent, nu pricepi nimic, dar te supra-estimezi! Nu-i ajungi domnului Andrei Plesu nici la nivelul sireturilor de la pantofi, dar iti inchipui ca iti poti permite sa ii pui placa "sorosista" si sa ii tii o lectie! Era un efort prea mare pentru dumneata sa scrii "domnul Plesu"? Pentru ca diferenta de inteligenta, de cultura, de stil, intre dumneata si domnia sa este de ordinul anilor-lumina! Se vede cat "te ajuta" dotarea de la natura, din indrazneala de a-i cobori pe Dacian Ciolos si pe Emil Boc la nivelul vatafului de Teleorman!

   raspunde comentariului
 • Cservid janos

  02 ianuarie 2017 22:30

  Nu vi se pare Dl Plesu ca astea toate trebuia scris inainte de alegeri?Toate stima.

  raspunde comentariului
 • dusu

  02 ianuarie 2017 22:01

  ceausescu,partidul,romania !iliescu apare soarele rasare

  raspunde comentariului
 • Vrednic este!

  02 ianuarie 2017 21:13

  Cat de nociv nu stim, dar sigur e mai practic.

  raspunde comentariului
 • asistatul Presu

  02 ianuarie 2017 20:53

  Dupa diversiunile model anii 50 cu dna Sevil - la care si Plesu a pus umarul prin scrierile sale-care s-au finalizat cu AMENITARI CU MOARTEA la adresa acelei femei si familiei Dragnea a hotarat SA TREACA LA DERATIZARE PROPAGANDEI nu desfiintarea ei Printre cei vizati implicit oengeurile si gazetele sorosiste care NU VOR MAI PRIMI FINANTARE DE LA BUGET Adica sa se finanteze singure De aia acest Matze Fripte al tuturor regimurilor de la coana Leana lu nea nicu la tehnocratii sorosisti ca si filozoful fara opera Liicheanu au iesit sa zbiere! DE FOAME! Presu GDS barlogul lupilor sorosisti sunt dintre cei mai mari profitori ai regimurilor postdecembriste Faptul ca niciunul dintre acesti lupi moralisti NU AU PROTESTAT DE LOC la acuzatia ca au fost stipendiati din Excrochewriei Microsofrcea de sute de milioane de euro in defavoarea statului riman -spune tot! E momentul adevarului pentru asistatu social Presu Co sa mai faca si ceva UTIL PENTRU TARA, NU DOAR SA PRIMEASCA POMANA!!! In mod sigur urmeaza o binemeritata cura de slabire pt toata liota de intelectuali impostori-autoproclamati societatea civila

  raspunde comentariului
 • centriuldecalacul

  02 ianuarie 2017 19:12

  Ce cuvinte grele se vor arunca peste Plesu, dinspre cei carora li se distruge totemul de Alexandria. Ca prostii nu pricep decat refrenul din maneaua cu dusmanii iterati si li se pare ca numarul face si puterea de judecare. Lor prostia repetata neaparat trebuie urmata si adulata ca minunea de la Maglavit, in diferitele ei incarnari. Si totul pentru ca prostul e deseori un istet lenes si nu vrea sa citeasca, prefera sa creada ca istetimea e suficienta fara studiu si perseverenta, chestii grele si obositoare, mai bine lasam nesansa proprie ca este pricinuita de dusmani si corectata prin scurtaturi misto, legale sau nu prea, cele care par ca ii fac imediat asemnea celor ce stiu si chiar pot ceva mai mult cu adevarat.

  raspunde comentariului
 • Trei

  02 ianuarie 2017 19:09

  din-spre Ciolos numai de bine.

  raspunde comentariului
 • schelariu

  02 ianuarie 2017 18:58

  Offfff !!!!! Offff si cu filozoful asta . Or sa va ea PNL-sti cu parul intr-o zi Voi ,,ganditorilor,, a-ti adus partidul pnl acolo unde este Cand cu PD-ul cand inapoi la PNL Cat despre neamt ce sa mai zici . professor ,salariu mic , a privit un pic de jur imprejur si hop! inspector scolar. Eiii dar mai bine-I la primarie . Au inceput cu ,,casele,,el si sotia lui,,,,,,,,,,,, ei dar stai ca ma strecor ,usor , usor printre PSD-isti apoi printre PNL-sti si hop !!!!! la cotroceni presedinte , mare om de stat ,. Vai tara!!!!! Am avut presedinti....... 1 communist ,2 professor universitar tot professor 3 marinar vai tara. 4 professor iar professor ? mai slabut de fizica Mai Romani !!!!! ce *****-i de capul nostrul !?? Dar unde ori fi Romanii !?

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  02 ianuarie 2017 18:06

  Ghilimele - Cind au plecat sasii, casa avea sase camere, dar era foarte prost împărita. Aveau o verandă cu sticla, mai veche, au reabilitat, n-au construit absolut nimic. Cind s-a mutat, el fiind profesor de fizică, facuse poarta, ii pusese o suprainalare in dreptul balamalelor si, cu o sarma, fiind poarta mare sa nu se incline, era urcat pe scara si numai el mesterea -inchis. Sursa - httpwww.stiripesurse.rofoto-casa-lui-iohannis-din-sibiu-si-povestile-vecinilor-despre-presedinte_949934.html Ce zice maestrul, ghilimele - E inversul dlui Iohannis. Nu vrea să se impuna prin discretie, concizie, simplitate - Asa este, domnule filosof, matze fripte. O simplitate si o discretie fabuloasa, care nu se poate sa fi scapat analizei dumitale profuuunde, domnule... Spre exemplu, daca io cutezam sa leg o poarta darapanata cu sarma la... imobiliare - recte cotetzul pasarilor - ca mesterul sas, gainile, bibilicile si curcile mele, cu cocosul in frunte, ar fi cerut azil politic tocmai in America, dupa ce, in prealabil, m-ar fi reclamat peste tot, pentru incalcarea drepturilor animalelor !! Gospodar mare, neamtzul asta, ceva de speriat. Vezi c-ai uitat sa-i mentionezi si calitatile de mestesugar-carpaci ! De gustibus non est disputandum...

  raspunde comentariului
  • ilidia

   02 ianuarie 2017 20:57

   Alta hahalera. Macar semneaza cu marimea creerului, adica "fir de praf"...

   raspunde comentariului
   • Firul de praf

    02 ianuarie 2017 21:32

    Inainte de a cuteza macar sa mi te adresezi astfel, lighioana ce esti, invata sa scrii. Lasa matale evaluarea creierului - nu creerului - vita Domnului, si informeaza-te nitel cine e dl. Matze Fripte. Cu ce s-a indeletnicit dumnealui, de-a lungul timpului. Si, mai ales, ce responsabilitate poarta el in fundamentarea si legitimarea basismului in Romania. Fara suparare, pentru scarboasele sale tamaieri, l-as trimite nitzel la toti dracii, de prostituata cu simbrie, care este el.

    raspunde comentariului
    • Radu

     03 ianuarie 2017 1:44

     Lighioana proasta esti tu, "prafule de pe toba". Daca ai ajuns sa te inspiri dupa "stiti pe surse" inseamna ca esti de doua ori prost.

     raspunde comentariului
    • Radu

     03 ianuarie 2017 1:43

     Lighioana proasta esti tu, "prafule de pe toba". Daca ai ajuns sa te inspiri dupa "stiti pe surse" inseamna ca esti de doua ori prost.

     raspunde comentariului
     • Firul de praf

      04 ianuarie 2017 17:13

      A legat, sau n-a legat poarta cu sarma ? Aici e intrebarea. De ce ar fi inventat femeia aia ceva ce n-a existat ?

      raspunde comentariului
 • dominic diamant

  02 ianuarie 2017 17:35

  Eti ne-mai-po-me-nit, bibicule ! Nimic din ulfăria politică nu-i scapă i ai un condei dat ********. Pentru asta eu i-a acorda oricând un premiu de super analist politic. Zică mekerii ce-or zice, tu rămâi un lord ferice. Pam, pam !

  raspunde comentariului
 • rarl marius

  02 ianuarie 2017 17:26

  dragnea,un Taranoi,plin de ZMECHERIE IEFTINA SUDISTA,ale carui zile,de Sefie sint aproape pe Terminat si asta doar FIINDCA PROSTUL DACA NU FUDUL....parca ....el nu observa ca Insusai psd-ul o sa-l Ingroape !!! Ce vreti de la un Avorton de MILITIAN care nu se spala pe DINTII cu care Manbinca atita ***** !!!

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  02 ianuarie 2017 17:25

  Editura Politica !

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  02 ianuarie 2017 17:19

  Eliseu Ghenea !

  raspunde comentariului
 • Rx

  02 ianuarie 2017 16:48

  Domnul Plesu deceleaza lumea cu o precizie tomografica. Spre deosebire de alti penali, Dragnea are avantajul hotului prins la locul faptei.

  raspunde comentariului
 • tora

  02 ianuarie 2017 16:41

  ...a si iesit ''firul de *****'' sa improaste ca sconcsul p.s.d.-ist !!

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  02 ianuarie 2017 16:35

  Memoria de elefant a Internetului - httpwww.cotidianul.roandrei-plesu-l-a-cadorisit-pe-gabriel-liiceanu-cu-tot-patrimoniul-editurii-politice-209751 Ce-i zice matale daca smecherul de vocatie, si inca mai periculos pe deasupra, s-ar apuca sa ordone cercetarea chestiunii ?

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  02 ianuarie 2017 16:30

  Domnu matze-fripte, domnu`filosof. Vin la dumenata ca la om invatzat. Ca, vaz ca le judeci pe toate, si le intelegi asijderea. I-adevarat ca le cam canti dupa ureche, cum iti place matale. De aia, intreb cu smerenie - Cine e Eliseu Ghenea ?

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design