Scriitorul Andrei Pleșu a fost audiat ca martor, la Parchetul General, în dosarul Mineriadei: Lucrurile se decideau într-un cerc restrâns, nu se luau direct în Guvern

de Alex Mihăilescu , 12 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 16:36, 12 ianuarie 2017
Scriitorul Andrei Pleșu a fost audiat ca martor, la Parchetul General, în dosarul Mineriadei: Lucrurile se decideau într-un cerc restrâns, nu se luau direct în Guvern

La ieșirea de la Parchetul General, Andrei Pleșu a declarat că a fost audiat timp de două ore de către procurorii militari. Scriitorul a spus că el a încercat de mai multe ori să realizeze o discuție între "Piață" și Ion Iliescu, dar nu a reușit să facă acest lucru. După două săptămâni de astfel de încercări, au izbucnit evenimentele din Piața Unviersității.

"Am vorbit două ore (n.r. cu procurorii). Eu am povestit experiența pe care am avut-o și anume că evenimentele au fost cu consecințe dramatice. După ce fusesem la Revoluție, lăudați de reușită politică, după cinci luni eram un model negativ pentru restul țărilor din Europa.

Am fost cu domnul Caramitru pentru a realiza o tentativă de discuție între Piață și domnul președinte Ion Iliescu. Dar întotdeauna, una dintre părți era nemulțumită de propunerile celeilalte. Nereușind acest lucru, la două săptamani s-au întâmplat evenimentele tragice.

M-am simțit obligat la sfârșitul evenimentelor să dau un comunicat prin care să-mi iau distanță față de evenimentele comise, ceea nu mă făcea să par prea solidar cu evenimentele.

Eu nu aveam un contact frecvent cu Ion Iliescu. Dar lucrurile care se decideau într-un cerc restrâns, nu se luau direct în Guvern. Eu nu-mi aduc aminte să fi avut discuții prin care să se facă acest lucru.

În decembrie 1990 am aflat, printr-un comunicat al Guvernului, că Regale Mihai nu poate intra în țară. Asta, în moment ce eu eram în Guvern.

Ca și în chestiunea cu Revoluția, vagul ăsta dureaza de 25 de ani. Trebuie să știm ce s-a întâmplat", a declarat Andrei Pleșu la ieșirea de la Parchetul General.


Andrei Pleșu s-a prezentat joi dimineața la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari ca martor în dosarul Mineriadei. La sosirea la Parchet, el a oferit mai multe declarații în fața jurnaliștilor

UPDATE 10.00  Fostul șef de cabinet și consilier al primului ministru din iunie 1990, Adrian Sârbu, s-a prezentat joi la Parchetul instanței supreme, fiind citat în dosarul Mineriadei. Procurorii militari l-au pus pe afacerist sub acuzare pentru infracțiuni împotriva umanității și l-au audiat joi dimineața. Adrian Sârbu a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință ultimele detalii din acest dosar, în condițiile în care ancheta se apropie de final. Și ceilalți inculpați au fost citați la Parchet.

În același dosar sunt puse mai multe persoane sub acuzație pentru infracțiuni contra umanității, printre care Ion Iliescu, Petre Roman Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Miron Cozma.


Potrivit celor spuse de Andrei Pleșu în fața jurnaliștilor, el a fost chemat pentru a spune ce s-a vorbit în Guvernul din anul 1990 în legătură cu situația de la București.

"Foarte bucuros pentru că se fac eforturi (n.r. în acest dosar). Singurul film documentar despre Piață și acel episod nefericit a fost finantat de către Ministerul Culturii. Pentru mine este o experiență nouă, nu am mai fost la Parchet până acum.

Eu atunci am aflat despre prezența minerilor când eram în drum spre serviciu. M-au luat minerii, m-au percheziționat, și când am vrut să plec, mi-au spus că “venim și noi”. Atunci mi-am dat seama de ce se întâmplă acolo”, a spus Andrei Pleșu la sosirea la Parchetul General.


Fostul președinte Ion Iliescu a fost pus sub acuzare din luna octombrie 2015 pentru infracțiuni contra umanității, constând în reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității. Tot în acest dosar sunt cercetați amiralul în rezervă Emil „Cico" Dumitrescu, fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Cazimir Ionescu, fost vicepreședinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Națională (CPUN), fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, fostul premier Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu. Procurorii militari îl acuză pe Ion Iliescu că, în calitate de președinte al CPUN, ar fi decis reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității prin declanșarea unui atac asupra populației civile în iunie 1990, urmat de aducerea minerilor din Valea Jiului în Capitală.

Potrivit ordonanței întocmite de Parchetul Militar, inițial, Ion Iliescu a fost cercetat pentru trei infracțiuni: propagandă pentru război, genocid (săvârșit prin: uciderea membrilor colectivității sau grupului, vătămarea gravă a integrității fizice sau mintale a colectivității sau grupului, supunerea colectivității sau grupului la condiții de existență sau tratament de natură să ducă la distrugerea fizică) și tratamente neomenoase prin dislocare sau lipsire de libertate fără temei legal.

Ulterior, procurorii militari au dispus schimbarea încadrării în infracțiuni contra umanității constând în aceea că „în zilele de 11 și 12.06.1990, în calitate de președinte al CPUN, împreună cu Roman Petre, Măgureanu Virgil, Voiculescu Gelu-Voican, Dumitru S. Nicolae, general (rez.) Chițac Mihai, general-maior (rez.) Diamandescu Corneliu, general maior (rez.) Florescu Mugurel și alții, a decis reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității, în baza acestei hotărâri fiind declanșat, în dimineața zilei de 13.06.1990, un atac asupra unei populații civile, la care au participat forțele militare ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații, atac soldat cu decesul a patru persoane și rănirea a altor trei prin împușcare, precum și vătămarea corporală și lipsirea de libertate a aproximativ 270 de persoane".

Procurorii îi acuză pe Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Măgureanu, Gelu Voican-Voiculescu, Nicolae Dumitru, Corneliu Diamandescu, Mihai Chițac și Mugurel Florescu că ar fi decis, pe 13 iunie 1990, organizarea unei deplasări la București a unui număr de peste 10.000 de mineri din Valea Jiului, care au continuat atacurile din Piața Universității asupra populației civile, provocând vătămarea corporală și lipsirea de libertate a aproximativ 1.000 de persoane.

Loading...

Comentarii

 • homoroceanu adrian camil

  13 ianuarie 2017 18:12

  OBIECTIVUL VIZAT DE MAFIA PSD PENTRU CARE M-A SUPRAVEGHEAT TEHNICO OPERATIV SI MI-A FACUT PERMANENT DOSARE RIDICAREA MECANISMULUI DE COOPERARE SI VERIFICARE INSTITUIT DE CATRE COMISIA EUROPEANA CAND CANDIDATUL STAT ROMAN CORUPT A FOST DE ACORD SA INTRE IN U.E. SUB ACEASTA CONDITIE, SPERAND CA MITA INTERNATIONALA VA DETERMINA RIDICAREA IMEDIATA CHIAR SI A ACESTEI FORMALE VERIFICARI ! INTOXICAREA PRIVIND ASA ZISA PREZUMTIE RAPORTAT LA PRETINSA FRICA A LUI IOHANNIS IN RAPORT DE COLDEA,INCEARCA SA ACOPERE AMENINTAREA FATISA COMISA DE VICTOR PONTA FATA DE PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS! PRIN ACEASTA GASIRE A TAPULUI ISPASITOR, SE ARUNCA STFEL CATRE COLDEA,VINA PENTRU CE INTENTIONEAZA SA FACA MAFIA PSD LUI IOHAHNIS DUPA PLECAREA DE LA PRESEDENTIE. EXACT CUM S-A PROCEDAT IN CAZUL ASASINARII CONDUCATORULUI ROMANIEI NICOALE CEAUSESCU,PATRULATERUL ROSU ILIESCU-VOICULESCU-MAGUREANU -NASTASE,SPUNAND CA CEAUSESCU TREBUIE EXECUTAT IMEDIAT,DANDU -SE VINA PE CEI CARE TRAGEAU IN MANIFESTANTI,PRETINZANDU-SE CA MANIFESTANTI AR FI DORIT ELIBERAREA LUI NICOALE CEAUSESCU ABANDONAT PE FATA IN 21.XII.1989DE CATRE P.C.R. SI SECURITATE!

  raspunde comentariului
 • HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

  13 ianuarie 2017 18:09

  PREMEDITAREA CONCEPERII CONSTITUIRII DOSARULUI COMPROMITATOR PENTRU TRUMP REPREZINTA O VALORIFICARE GANDITA INCA DIN MOMENTUL IMPREJURARII CADERII SEFULUI F.M.I.PE CARE L - A AJUTAT SA CONTINUE ACTIVITATEA PROFESIONALA DE CONDUCERE IN RUSIA DUPA EPISODUL SEXUAL NOTORIU,CARE DE FAPT ERA O REEDITARE A COMPORTAMENTULUI SAU SEXUAL DE DURATA! MAFIA POLITICA PRORUSA FORMATA IN PRINCIPAL DIN A.NASTASE,G.OPREA,V.V.PONTA, L.DRAGNEA,V.DANCU,FOTA,NICOLICEA,SERBAN NICOLAE ,F.IORDACHE,G.MAIOR, M.PASCU, SEBASTIAN GHITA,ROBERT NEGOITA,NICOALE BANICIOIU. .DIN ROMANIA CUNOSTEA FOARTE BINE INTERESUL LUI VLADIMIR PUTIN PENTRU STRANGEREA DE INFORMATII COMPROMITATOARE, PELICULE DE FILME PORNO LEGATE DE DONALD TRUMP,MOTIV PENTRU CARE MI-A INSCENAT MIE IN 12 APRILIE 2016 CEVAO ASA ZISA AGRESIUNE FATA DE O PERSOANA PE CARE NICI MACAR NU AM VAZUT -0,EU NEAVAND VICII,IN OPINIA MAFIEI POLITICE FIIND NECESARE INSCENARI CARE INDICA CA ESTE VORBA UNEI MAINI MURDARE A AGENTULUI ACOPERIT AL SECURITATII ANTEDECEMBRIST,AJUNS DATORITA POLITIEI POLITICE POST DECEMBRISTE GENERAL DE JUSTITIE, GABRIEL OPREA LEGAT DE VICIUL LUI DONALD TRUMP !ACESTE ADEVARURI LE-AM ARATAT EXPLICIT SAU IMPLICIT SI IN CEREREA INDIVIDUALA LA E.C.H.R. DIN VARA ANULUI 2016!

  raspunde comentariului
 • homoroceanu adrian camil

  13 ianuarie 2017 18:08

  TOT MAFIOTUL SEBASTIAN GHITAAMICUL LUI VICTOR VIOREL PONTA A FOST CEL CARE A ARUNCAT IN SPATIUL PUBLICPRIN ANTENA 3 INTOXICARILE LEGATE DE SEFA D.I.I.C.O.T.- ALINA BICA -IN VEDEREA DARII LA O PARTE A ACESTEIA DIN FUNCTIA AVUTA,PENTRU CA UN REPREZENRATANT AL P.S.D. SA OCUPE FUNCTIA RAMASA VACANTA IN URMA DEBARCARII PRIN PUNEREA LA DISPOZITIA S.R.I. -ULUICELUI COMPROMIS CA URMARE A RELATIEI DE PRIETENIECU UN FUGAR PENAL SANTAJIST AL MAFIEI P.S.D.! CEL CE APARE LA B1 TV LA ORDINUL MAFIEI PSD,PROPAGANDISTUL CUREA, S-A DAT DE GOL IN DIRECT CA NU VENISE DE MULT TIMP LA ZIARUL EVENIMENTUL ZILEI DE APARTIA UNOR STENOGRAME LA EVZ, SUBINTELGANDU-SE FAPTUL CA A FOST TRIMIS ,AICIEVZ PENTRU A AFLA CINE SE AFLA IN SPATELE DERANJULUI PENTRU MAFIOTI ,DERANJ CONSTAND IN LUAREA LA CUNOSTINTA A PUBLICULUI PRIN TRIMITEREA STENOGRAMELOR DIN DOSARELE PENALE! ESTE ADEVARAT CA INCA DIN APRILIE 2016EXISTA FOARTE MULTE DOVEZI COMPROMITATOARE STRANSE DE CATRE K.G.B.-ISTUL PUTIN DESPRE CANDIDATUL LA PRESEDENTIA U.S.A. DONALD TRUMP,IN CONDITIILE IN CARE VICIOSUL PRORUS DONALD TRUMP- SUB PRETEXTUL REORGANIZARII C.I.A. UL VA CIUNTI ATRIBUTIILE C.I.A.,SENS IN CARE F.B.I.- UL AR TREBUI SA DECIDA ULTRARAPIDIN 5 ZILE PRINTR-UN RAPORT EFICIENT IN LEGATURA CU VADITA VULNERABILITATE A CELUI CE PE VA OCUPA PE 20IANUARIE 2017 FUNCTIA SUPREMA IN STAT , ACEEA DE PRESEDINTE AL STATELOR UNITE ALE AMERICII! PUTIN A AVUT INTERESUL CA TRUMP SA IASA CASTIGATOR AL PRESEDENTIEI PRIN ATACURILE CRAKARILOR SAI PENTRU A OBTINE VOTURILE NECESARE IN CELE TREI ZONE STRATEGICESTATE PRIN NUMARUL LOR MARE DE ELECTORI,IN VEDEREA REALIZARII ULTERIOAREI SUPREMATII MILITARE INTERNATIONALE, PE CALEA AMENINTARII CA DA IN VILEAG INFORMATIILE COMPROMITATOARE DACA CEL CU CRAVATA ROSIE COMUNISTA NU EXECUTA INSTRUCTIUNILE DATE DE LA DISTANTA .

  raspunde comentariului
 • homoroceanu adrian camil

  13 ianuarie 2017 17:54

  CAND VIN APELE MARI, GUNOIAELE IES MAI INTAI LA SUPRAFATA!ANDREI PLESU IN MINIMA MORALIA 1998 SANTAJATORUL SEBASTIAN GHITA A CREZUT CA AMENINTAND S.R.I.-UL SI D.N.A.- UL CU INREGISTRARI DE SORGINTE SECURIST-COMUNISTE TICLUITE IN SOLIDAR CU GENERALII DE SECURITATE AI LUI ADRIAN NASTASEGIONI POPESCU-ZAMFIRVOR DETERMINA TERGIVERSAREA SAU CHIAR MUSAMALIZAREA SOLUTIONARII DE CATRE I.C.C.J.A DOSARELOR PROTEJATULUI FUGAR SEBASTIAN GHITA DE CARE MAFIOTIZATA MASS-MEDIE P.S.D. -ISTA NU VORBESTE ABSOLUT DELOC,FACAND SUBIECT PERMANENT DE PRESA DOAR INTOXICARILE ACESTUI CERTAT CU LEGEA INCA DE PE VREMEA GUVERNULUI NASTASE2000-2004 CONTROLAT MAFIOT DE SEFUL CORPULUI DE CONTROL PONTA! CARE VA SA ZICA CAPCANELE PREMEDITAT INTINSE DE ACEST SEBASTIAN GHITA COLABORATIONIST AL LUI DOI SI UN SFERT MINISTERULUI DE INTERNE PE TIMPUL CAND GABRIEL OPREA ERA MINISTRU DE INTERNE SI AL D.G.I.A.DIRECTIA DE INFORMATII A ARMATEI INCA CAND GABRIEL OPREA ERA MINISTRUL APARARII.TOTUL A FOST POSIBIL DIN CAUZA EXERCITARII NEADECVATE A CALITATII DE PARLAMENTAR P.S.D.A MAFIOTULUI SEBASTIAN GHITA,CARE A ABUZAT IN INTERES PROPRIU DE POZITIA SA DE PUTERE IN CALITATE DE VICEPRESEDINTE AL COMISIEI DE CONTROL S.R.I.-S.IE-D.G.I.A., CALITATE DIN CARE IN ASOCIERE CU GRINDEANU CEL DEVENIT RECENT PREMIERPANA ATUNCI LEGAT OMBILICAL DE POLITIA POLITICA P.S.D. AU COORDONAT SUPRAVEGHEREA TEHNICO-OPERATIVA NON STOP A CELOR SCRISE DE MINE LEGAT IMIXTIUNEA CRIMINALA A P.S.D.-ULUI IN J.A.I.-PE CALCULATOR,PENTRU CA URMA SA LE TRIMIT CONSILIULUI EUROPEI,O.N.U., CA SI PERSONALITATILOR POLITICE DIN USA, VATICAN,OLANDA STRASBOURG,GERMANIA FRANTA,ITALIA, ! ASA CUM REZULTA DIN SITE-URILE LOR DIN 2010 PANA IN PREZENT,JURNALISTII PROPAGANDISTI AI P.S.D. ULUI DIN RTV SI ANTENA 3 CA SI CEI INVITATI FOSTI JURNALISTISORIN ROSCA STANESCU,ION CRISTOIU,TUDOR POPESCU,SAU JURNALISTI OBEDIENTI CARE SI-AU ARATAT ADEVERATA FATA ODATA CU VENIREA LA PUTERE A COMUNISTILOR-JURNALISTI ASERVITI PUTERII COMUNISTE PRECUM BOGDAN FICEAC,IOSKA BUBLE,CUREA,SA COMENTEZE IN SENSUL DORIT DE MAFIA PSDIN VEDEREA PROPAGARII DISTORSIONATE A REALITATII,AU PERMANENTE LEGATURI MEDIATICE PE FATA CU POLITICIENII P.S.D. IN VEDEREA CUCERIRII SI MENTINEREA PUTERII POLITICE PRIN INTERMEDIUL DIVERSIUNILOR PRPAGATE PRIN PRESA ASERVITA!

  raspunde comentariului
 • homoroceanu adrian camil

  13 ianuarie 2017 17:52

  Reporter Pe 31 martie, Cristian Panait "a revenit la locuina sa i, fără alte explicaii, a chemat-o pe Eleni Dumitru mătua lui - n.r. în baie, a deschis robinetul lăsând apa să curgă, timp în care i-a spus acesteia în oaptă Vor să mă scoată nebun, fără să-i precizeze cine anume.

  raspunde comentariului
 • homoroceanu adrian camil

  13 ianuarie 2017 17:50

  Alexandru Lele Ar fi o discuie mai lungă pe acest subiect. Dacă ducea la capăt grozăvenia pe care i-o ceruseră efii săi, procurorul Cristian Panait ar fi făcut dovada loialităii ireversibile faă de un sistem criminal, aflat pe punctul de a-l înregimenta. Pe de altă parte, lăsarea lui în viaă ar fi constituit o urmă pe care nu i-o permite niciun asasin. Varianta declarării lui ca nebun era, de asemenea, prea riscantă, dei s-a încercat. Un observator obiectiv ar fi putut constata ulterior că Panait este, în ciuda unui astfel de diagnostic forat, un martor credibil, perfect sănătos din punct de vedere psihic. Cele relatate de doamna Eleni Dumitru, mătua lui Cristian, la care locuia în Bucureti, sunt scrise la numai câteva zile după tragica lui moarte, sunt foarte proaspete în memoria dumneaei, nu sunt alterate de scopuri ascunse i - având un caracter atât de personal - nu pot fi bănuite că ar constitui o încercare de manipulare. Trebuie citite i înelese exact aa cum au fost scrise, ca o cronică sinceră a durerii materne. Iar cea mai plauzibilă explicaie a acesteia cred că este cea îneleasă de mine.

  raspunde comentariului
 • HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

  13 ianuarie 2017 17:49

  Alexandru Lele Dacă ar fi fost foarte speriat sau supărat pe mine - cum au lăsat să se creadă cei interesai de răstălmăcirea actelor lui Cristian Panait - nu ar fi dispus scoaterea mea de sub urmărire penală. Ordonana respectivă era, însă, o soluie perfect legală, care, în esena ei, a fost confirmată de soluiile ulterioare, date succesiv faă de mine de diferite parchete, până în ianuarie 2008, în dosarele formate ca urmare a infirmării acestei ordonane de către efii lui Panait. "Vina" lui Cristian era însă imensă în ochii sistemului pe de o parte, cum am mai spus, pentru că i-a obligat pe "dinozaurii" din parchete să se implice nemijlocit, în scris i nu doar prin ordine verbale, în acest dosar i, pe de altă parte, pentru că a dovedit subordonarea politică a parchetului, prin procurorul general de atunci, sinistrul Joiă Tănase, care, în aceeai zi, a fost obligat să ia măsuri pentru inculparea mea obligatorie - aa cum anunase în mod public, deja, premierul Adrian Năstase că s-ar fi dispus. Ori, în realitate, procurorul Panait dispusese o soluie diametral opusă celei dorite i proclamate de sistem, astfel că a fost chemat alt procuror să mă pună "în orb" sub acuzare, dei - în declaraia dată de acesta în faa celor din CSM - mărturisea că nu a cunoscut dosarul i că a primit volumele acestuia după ce a semnat ordonana de punere în micare a urmăririi penale!Alexandru Lele Ar trebui să răspundă cel vizat de aceste afirmaii. Mie îmi este clar că Victor Ponta este unul dintre cei mai puin interesai să se stabilească adevărul cu privire la moartea lui Cristian Panait. În realitate, Ponta se teme de acest adevăr. Oricum, i dacă ar mima un oarecare demers instituional pentru "redeschiderea" dosarului, el tie că va fi iarăi urecheat dacă vorbete fără aprobare despre acest subiect.

  raspunde comentariului
 • HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

  13 ianuarie 2017 17:44

  * "Mie îmi este clar că Victor Ponta este unul dintre cei mai puin interesai să se stabilească adevărul cu privire la moartea lui Cristian Panait" * "Chiar i numai faptul că am rămas în viaă constituie, în sine, o victorie" * "Dacă ducea la capăt grozăvenia pe care i-o ceruseră efii săi, procurorul Cristian Panait ar fi făcut dovada loialităii ireversibile faă de un sistem criminal" Procurorul orădean Alexandru Lele este cel care, în aprilie 2001, a dispus arestarea lui Adrian Tărău, fiul unui influent sponsor al PSD care a fost i prefect al judeului, sub acuzaia de complicitate la contrabandă cu produse petroliere. Lele a fost suspendat din funcie prin ordinul ministrului justiiei de la acea vreme, Rodica Stănoiu, după ce fostul premier Adrian Năstase a declarat că "nu crede în arestările de vineri seară" n.r. în care era implicat Adrian Tărău. După 48 de ore, Tărău a fost eliberat în urma interveniei lui Năstase, iar, la scurt timp, a părăsit ara i s-a stabilit în SUA. În 27 martie 2002, procurorul bucuretean Cristian Panait 29 de ani de la Parchetul instanei supreme, în baza unui mandat legal, a descins la locuina procurorului Alexandru Lele, care chemase un operator de la o televiziune locală, pentru a asista la demersul anchetatorului său. Panait a cerut presei să părăsească locuina, spunând că prezena acesteia nu se justifică, potrivit prevederilor legale, dar orădeanul Alexandru Lele a insistat să rămână, criticând modul în care decurgea ancheta în cazul său i afirmând că aceasta are conotaii politice. Presa a relatat la acea vreme că ultimele cuvinte ale lui Panait spuse mătuii sale, Eleni Dumitru, înainte de a intra în comă au fost "Câinele de Ponta m-a omorât!" PRETINZAND CA LUI ASASINULUI CYBERNETIC IA R FI FRICA RAPORTAT LA VIATA SA ,GHITA S-A DAT DE GOL SEBASTIAN GHITA CA EL A FOST UNUL DIN CEI PATRU ASASINI CARE L-AU ARUNCAT DE LA ULTIMUL ETAJ PE FOSTUL PROCUROR CRIANTIAN PANAIT . ALTUL A FOST FRATELE SAU , ALTUL COLEGIL BASCHETBALIST ADRIAN BOBARU, IAR ULTIMUL A FOST CHIAR PONTA!LA PRIMA SEDINTA VDE BIOREZONANTA MAGNETICA FACUTA CU APARATUL SCIO, SPECIALISTA ANA BOICU MI A DEZVALUIT CA AM AViUT MULTE CIUMPENE DIN CAUZA MULTOR DUSMANI POLITICI , CAM IN GENUL CUM A AVUT PROBLEME CRISTIAN PANAIT ASASINAT DE PATRU TINERI FOARTE INALTI DIN CAUZA OCUPARII UNUI POST INALT LA GUVERN,MIA SPUS CA CU CATEVA ZILE A VENIT LA DANSA PANAIT, IAR APARATUL SCIO A ARATAT CA NU VA SCAPA DE CE I SE PREGATESTE TOTUL FIIND PREMEDITAT LA NIVEL INALT!RELATAREA SE PETERECEA IN CABINETUL DE BIOREZONANTA DE LANGA BISERICA ENEI , AL PROPRIETAREI DEA COLO ,BUNA PRIETENA CU MAMA LUI PONTA , . A INTERVENIT SPUNAND CA PONTA NU ESTE ASA CUM CRED EU, PENTRU CA DANSA IL CUNOASTE BINE INCA DE MIC PE VICTOR VIOREL.

  raspunde comentariului
 • Razvan Teodorescu zis,, cap de caucaiuc'' ,director al TVr si la dispozita lui ilescu si Brucan -nmic , nicio ancaheta ?Ar avea multe de povestit ....

  12 ianuarie 2017 16:15
 • Razboi total

  12 ianuarie 2017 11:00

  Procesul mineriadei a dezlantuit un contraatac fara precedent impotriva Justitiei Romane si statului de drept.

  raspunde comentariului
 • dusu

  12 ianuarie 2017 10:18

  sarmanul ,ptr prima data la procuratura !da i o placut sa faca parte din grupa criminalilor, iliescu,voiculescu,roman....

  raspunde comentariului
  • Ella

   12 ianuarie 2017 11:40

   Istetule nu a fost in compania lor ci a fost ca martor. Nu a fost ca iculpat. Doamne da-ne Doamne minte in cap macar sa citim cum trebuie articolele..

   raspunde comentariului
   • dusu

    12 ianuarie 2017 13:20

    tanti ella plesu asta o fost ministru culturi in guvernul petre roman alaturi de alti criminali care l au omorit pe preaiubitul rominilorsi citeam amu pe hotnews ca tovarasu plesu nu si mai aduce aminte daca o participat la vreo sedinta de guvern care sa analizeze Piata Universitati !? da in schim isi aduce aminte c o fost printre manifestanti sa le ceara sa se duca acasa ! i telectual de romanica ! jaba inteligenta daca caracter vax

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design