23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAmericanul acuzat că viola tineri, după ce îi droga, a fost arestat....

Americanul acuzat că viola tineri, după ce îi droga, a fost arestat. Poliția are un mesaj pentru eventualele victime

Studentul american care locuia în Constanța, acuzat că viola tineri, după ce îi droga, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de instanța de recurs, după ce inițial a fost plasat sub control judiciar.

Etan Tzvi Dimant, care are și cetățenie israeliană, va fi depus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Polițiștii constănțeni din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale, fac un apel către eventualele persoane vătămate în cazul acesta să se prezinte la sediul IPJ Constanța sau sa sune la numărul de telefon 0241.502605 (Poliția Municipiului Constanța) și să sesizeze dacă au fost victime în cazuri similare.

Reamintim că Dimant Etan Tzvi este student la Facultatea de Medicină a Universității „Ovidius”. Bărbatul în căutare de plăceri carnale avea următoarea metodă : își căuta victimele în localurile din stațiunea Mamaia. Îi invita apoi acasă, undeva în centrul municipiului Constanța, și le oferea fie o băutură, fie un sandviș în care strecura un produs medicamentos, și anume benzodiazepine. După ce substanșele își făceau efectul, iar victimele erau amețite, americanul le agresa sexual.

Așa au pățit și doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din Medgidia, în data de 21 iunie. După ce au fost agresați, aceștia au plecat cu mașina, iar șoferul, încă sub influența drogului, a lovit mai multe autoturisme parcate. Apoi s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa unor medicamente anti-depresive, cu efect tranchilizant. Autorul accidentului a reclamat că o cunoştinţă, un cetăţean american, i-ar fi invitat la locuinţa sa unde le-ar fi administrat un produs medicamentos, după care ar fi fost agresaţi sexual de către acesta.

Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25 iunie, pe raza stațiunii Mamaia. Pentru a-l prinde în flagrant pe violator, polițiștii au folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat. Americanul l-a invitat la el acasă pe polițist și i-a pus medicamente în mâncare. În acel moment au intervenit colegii investigatorului sub acoperire și l-au reținut pe agresor.

Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.

Benzodiazepinele sunt medicamente cu efect tranchilizant folosite pentru tratarea psihozei. Acestea sunt cunoscute şi sub numele de diazepam (Valium, Diazemuls), lorazepam (Ativan), clonazepam (Klonopin, Catapres, Dixarit), alprazolam (Xanax). Folosite în mod excesiv, benzodiazepinele devin droguri, deoarece au acelaşi efect că acestea şi provoacă dependenţă.

 

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă