5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAmbasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, încântat de mustul românesc. Ce...

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, încântat de mustul românesc. Ce a postat diplomatul pe Twitter

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, s-a arătat încântat de mustul românesc, postând un mesaj pe contul său de Twitter.

„Primul must al anului. Cerul este încă albastru, dar toamna a sosit”, a scris ambasadorul în engleză pe rețeaua de socializare, într-un mesaj în care cuvântul „must” este în românește.

Mesajul este însoțit și de o fotografie în care apare o cană de lut plină cu must. Paul Brummell este cunoscut ca un gurmand și un mare admirator al bucătăriei tradiționale românești, cu precădere cea din zona Transilvaniei.

De asemenea, ambasadorul Marii Britanii este un cunoscător al limbii române și nu puține au fost situațiile în care a postat pe Twitter sau a susținut discursuri în românește.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă