9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialAdolescentele care au umilit o tânără, obligând-o să se dezbrace și să...

Adolescentele care au umilit o tânără, obligând-o să se dezbrace și să se plimbe goală prin Ploiești, au mărturisit care a fost motivul răzbunării lor. Poliția face cercetări în acest caz

Tânăra din Ploiești, dezbrăcată și obligată să se plimbe goală pe stradă, a fost victima unei răzbunări amoroase, potrivit Mediafax. Adolescentele de 18 ani, care au agresat-o pe tânără, au fost audiate și le-au declarat poliţiştilor că au vrut să se răzbune pe victimă deoarece are o relaţie cu iubitul uneia dintre ele.

Poliţiştii din Prahova au început o anchetă şi au deschis un dosar penal în cazul a două adolescente care au dezbrăcat o tânără, într-o maşină, şi au aruncat-o în stradă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat corespondentului Mediafax că poliţiştii Secţiei 2 din Ploieşti le audiază, duminică, pe cele două.

”Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat Popescu.

În faţa anchetatorilor, cele două au declarat că au recurs la acest gest ca răzbunare, victima fiind acuzată că are o relaţie amoroasă cu iubitul uneia dintre ele.

Potrivit unor surse judiciare, adolescentele au povestit că s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani şi au "păcălit-o" să facă videochat în maşina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din maşină.

Iniţial, victima a declarat că totul a pornit de la o datorie. Jandarmii stabiliseră că fata împrumutase două tinere cu o sumă de bani, respectiv 400 de lei, în urmă cu trei săptămâni. Acestea din urmă au sunat-o sub pretextul că vor să-i restituie banii. După ce au discutat într-o maşină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată şi obligată să coboare din autoturism.

Cele mai citite

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă