15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialAccident rutier în Olt. Un bărbat a fost rănit, în urma impactului...

Accident rutier în Olt. Un bărbat a fost rănit, în urma impactului dintre trei mașini. Pe DN65, traficul este blocat

Un bărbat de 60 de ani a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier, pe DN 65, în care au fost implicate trei mașini. În zonă, traficul rutier este blocat, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în cele trei autoturisme se aflau şase persoane, toţi bărbati, cu vârste cuprinse între 60 si 64 de ani. Patru dintre ele se aflau într-un singur autoturism, în celelalte fiind doar şoferii.

Băsăşteanu a adăugat că, pentru intervenţia echipajelor, a fost intrerupta circulaţia rutieră, pe DN 65, pentru mai multe zeci de minute.

„Au intervenit echipajele SMURD de la Slatina şi Balş şi trei echipaje SAJ.Toate cele şase victime au fost asistate la faţa locului, iar trei dintre acestea au refuzat transportul la spital. Rănit mai grav a fost un bărbat, în vârstă de 60 de ani, cu o plagă la gât, în zona jugularei. Acesta a fost transportat la UPU Craiova. Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina. A treia a victima, cu atac de panică, a fost transportată la Spitalul Balş”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă. Ei au făcut măsurători şi urmează să modul în care s-a produs accidentul rutier.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă