Accident în Timiş. Două persoane au fost rănite, după ce două autotrenuri s-au ciocnit pe DN 68A. Nu există riscuri de explozie

de Iulia Iancu , 11 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 17:35, 11 ianuarie 2017

Două persoane au fost rănite, miercuri, după ce două autotrenuri, unul încărcat cu păcură şi altul cu cherestea, au fost implicate într-un accident pe drumul naţional (DN) 68A, în localitatea Dumbrava din judeţul Timiş. Nu a existat risc de explozie.

”ISU Timiş a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în localitatea Dumbrava, pe DN 68A, între două autotrenuri, unul fiind incărcat cu combustibil lichid uşor (păcură) iar celălalt cu cherestea. În total în accident au fost implicate trei persoane, două dintre ele având nevoie de asistenţă medicală, una fiind încarcerată. Cele două persoane au fost transportate în stare de conştienţă la spital cu o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei. Nu a existat risc de explozie”, se arată într-un comunicat al ISU ”Banat”.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, una fiind prevăzută şi cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Faget şi o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj cu un ofiţer şi patru subofiţeri.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design