Accident în localitatea Pantelimon. În urma impactului dintre o autoutilitară şi un autoturism, o femeie a decedat, iar cei doi copii sunt conştienţi

de Iulia Iancu , 06 februarie 2017 - stire actualizata la ora 20:28, 06 februarie 2017
Accident în localitatea Pantelimon. În urma impactului dintre o autoutilitară şi un autoturism, o femeie a decedat, iar cei doi copii sunt conştienţi

Un accident s-a produs, luni seara, în localitatea Pantelimon, pe bulevardul Biruinţei. În urma incidentului, trei persoane au fost rănite, dintre care doi copii sunt încarceraţi, informează ISU Bucureşti.

La faţa locului actioneaza echipaje medicale SMURD şi SABIF cu o autospecială pentru descarcerare. La momentul de faţă se lucrează pentru descarcerarea victimelor. Toate cele trei victime sunt inconştiente, cu fracturi multiple. 

Accidentul s-a petrecut între o autoutilitară şi un autoturism. În autovehiculul de mare tonaj se aflau două  persoane, în afara oricărui pericol, iar în maşină se aflau o femeie, în vârstă de 35 de ani, declarată decedată şi doi copii, în vârstă de şapte şi patru ani, conştienţi, aflaţi în grija echipajelor medicale. Un bărbat aflat în autoutilitară a suferit un atac de panică, iar cei doi copii vor fi transportaţi la Spitalele Floreasca, Sfântul Pantelimon şi Grigore Alexandrescu.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design