12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident GRAV la Bacău: Un mort și un rănit după ce mașina...

Accident GRAV la Bacău: Un mort și un rănit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR

O persoană a murit și o alta a fost rănită, sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a lovit un autoturism, apoi s-a izbit de un TIR apoi s-a răsturnat . Accidentul s-a produs în munuicipiul Onești, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc pe strada Calea Bacăului din Oneşti, după ce mașina condusă de un bărbat de 31 de ani a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule, deşi din sens opus venea un tir.

Șoferul a reuşit să depăşească maşinile, însă a forţat revenirea pe banda sa de mers, lovind un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 26 de ani. Ulterior, maşina condusă de bărbatul de 31 de ani a intrat într-un autotren care circula regulamentar, din sens opus, după care s-a răsturnat în afara şoselei.

”În urma accidentului, şoferul în vârstă de 31 de ani şi-a pierdut viaţa. De asemenea, pasagerul aflat în autoturismul condus de victimă, un tânăr de 26 de ani, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Oneşti”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă