16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Accident grav în județul Teleorman. A fost declanșat planul roșu de...

FOTO+VIDEO. Accident grav în județul Teleorman. A fost declanșat planul roșu de intervenție, după ce cel puțin 17 persoane, între care doi copii și o femeie însărcinată, ar fi fost rănite. O persoană ar fi murit

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în județul Teleorman, după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN52. Astfel, a fost activat planul roșu de intervenție, potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență.

UPDATE 18.45: Secretarul de stat în MAI dr. Raed Arafat a declarat joi, pentru Agerpres, că vor mai fi aduși la unități medicale din București și alți răniți în accidentul care a avut loc pe DN 52 în județul Teleorman.

UPDATE 18.30: Accidentul s-ar fi produs din cauza unei posibile defecțiuni a tirului. 

"Nu ne putem pronunța deocamdată cu privire la cauzele producerii accidentului. Verificările sunt în curs. Vorbim despre defecțiuni tehnice în ceea ce privește tirul, având în vedere că a intrat în microbuz. Nu se știe cauza, dar se fac verificări. Poliția a acționat pentru salvarea de vieți omenești", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

 

UPDATE 17.15: Unul dintre răniții în accident a decedat, potrivit Digi24.

16.30:  Paisprezece persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Teleorman, iar doi copii în stare gravă au fost preluaţi deja de elicopterele SMURD. Printre răniţi este şi o femeie însărcinată.

16.12: „14 persoane internate. Vin două elicoptere ce vor prelua două persoane, un copil şi un adult. Vedem dacă putem sau nu suplimenta. Putem trimite şi un elicopter mare ca să putem suplimenta. Spitalele principale unde se transferă sunt Baltazar, Floreasca, pentru copii Marie Curie", a spus șeful DSU.

 

15.55: Cel puțin 17 persoane au fost rănite în accidentul din Teleorman. 

15.41: Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a declarat pentru Mediafax, că nimeni nu a murit în accident, dar zece persoane au fost rănite. Victimele au multiple traumatisme.

 


UPDATE 15.32: Secretarul de stat în MAI și șeful DSU, Raed Arafat, a precizat, la Digi24, că sunt cel puțin 10 victime. „Informația se poate schimba. Au fost trimise ambulanțe și o mașină de multiple victime. Un elicopter SMURD a fost redirecționat, cât și unul din Craiova. O singură persoană prezenta inconștiență. Este cel mai bine să fie adusă la București. Cel mai apropiat spital este la 15-20 km. Pentru cine e mai grav, transportuls se va face cu elicopterul”.


Au fost trimise două echipaje de descarcerare și trei echipaje SMURD, la locul intervenției.

Potrivit Digi24, nouă persoane ar fi fost rănite.

Centrul Infotrafic al Poliției Române precizează că, la ora 15.15, traficul rutier a fpst întrerupt pe DN52, la ieşirea  din Alexandria către Turnu Măgurele, din cauza unui accident rutier. Conform primelor informaţii, în eveniment au fost implicate un autotren şi un autobuz. 

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă