12.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate în centrul Piteştiului

de Gabriela Lupu , 27 februarie 2016 - stire actualizata la ora 18:30, 27 februarie 2016
12.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate în centrul Piteştiului

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi sâmbătă, la Piteşti, cu aproape 12.000 de ţigări de contrabandă destinate comercializării, suspecţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore, informează Agerpres. 

Cei doi au fost depistaţi în urma unei acţiuni organizate de Secţia 1 Poliţie din Piteşti în zona centrală a municipiului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. 

"Poliţiştii au depistat în flagrant delict, în zona Târgu din Vale din municipiul Piteşti, două persoane care ar fi comercializat ţigarete netimbrate. Din cercetări a reieşit că, cei în cauză, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din localitate, ar fi deţinut ilegal 11.600 ţigarete netimbrate de provenienţă Ucraina şi Belarus, în valoare de peste 5.000 de lei", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş. 

Suspecţii au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru audieri şi ulterior au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design