FOTO. Acţiune unionistă, azi, în Bucureşti: ”Bine ați venit acasă, frați români din Basarabia!”

de Andra Mitu, Dan Gheorghe, Paul Filimon , 12 iulie 2015 - stire actualizata la ora 22:44, 12 iulie 2015

UPDATE 18:49: Manifestaţia tinerilor unionişti din Republica Moldova s-a încheiat duminică, după ce câţiva reprezentanţi ai acestora au intrat în palatul Cotroceni, pentru a depune un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis.

Jandarmii au permis accesul acestora în baza pașapoartelor, lucru care a marcat finalul mitingului, la scurt timp fiind strânse gardurile montate în jurul Palatului Cotroceni, iar circulația reluată pe bulevardul Geniului.

UPDATE 17:15: Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să "pornească discuţii legate de viitorul comun" al României cu Republica Moldova şi să înfiinţeze o comisie prezidenţială "pentru stabilirea beneficiilor viitoarei uniri", a declarat, duminică, preşedintele Acţiunii 2012, George Simion, pentru Mediafax.

Citește și: Ce i-au cerut unioniștii basarabeni lui Iohannis

UPDATE 14.30: Unioniștii au venit în marș de la Gara de Nord și pleacă spre Palatul Parlamentului, urmând ca, apoi, să se îndrepte spre Cotroceni. 

UPDATE 11.37: Victor Ponta, mesaj pe Facebook adresat unioniştilor

UPDATE 11.01: Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de unioniştii basarabeni

Bucureştiul îi va primi azi, de la ora 14.00, în Piaţa Universităţii, pe miile de basarabeni care au călătorit pe jos, în Republica Moldova, de la Chişinău până la Ungheni,  în Marşul lui Ştefan cel Mare, o acţiune menită să atargă atenţia asupra necesităţii unirii celor două state româneşti.

Astfel, Platforma Unionistă Acţiunea 2012 cheamă bucureştenii în Piaţa Universităţii, pentru întâmpinarea basarabenilor. Din acel loc se va porni un marş până la Palatul Cotroceni, unde va fi transmis un mesaj preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru a se întreprinde toate eforturile care să ducă la unirea Republicii Moldova cu România. Un mesaj asemănător a fost deja transmis, încă din 5 iulie, şi autorităţilor de la Chişinău, cu ocazia Marii Adunări Naţionale.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Comentarii

 • Doru

  14 iulie 2015 0:04

  Oferta noua de munca ! Bani din prima luna! Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, din prima luna. Daca doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la adresa de email teodor.doru59yahoo.ro

  raspunde comentariului
 • Willy

  12 iulie 2015 18:03

  Basarabia nu exista. Basarabia nu mai exista din 1940.Aici nu este vorba de incorporarea Republicii Moldova in Romania!Este vorba de unirea Romaniei cu Republica Moldova! Si acum sa vedem politicienii negociind conditiile unirii!!!

  raspunde comentariului
 • https://www.youtube.com/watch?v=urKFPLz5Ooo

  12 iulie 2015 17:06
 • alexhaiducu

  12 iulie 2015 17:05

  nu ma intereseaza catusi de putin asa zisa unire!cu ce ma ajuta??? e doar propaganda politica! mai bine sa iesim in strada sa cerem pedepsirea grabnica a celor care au furat banii tarii! cum nu vrea nimeni???

  raspunde comentariului
 • Elena

  12 iulie 2015 16:42

  Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email patularuelenayahoo.com

  raspunde comentariului
 • dorin

  12 iulie 2015 14:12

  MANIFESTATI IMPOTRIVA CONSTRUIRII MOSCHEEI SI ACESTEI SCOLI ISLAMICE NU VA DUCE CAPU,CRETINILOR,VRETI SA ADUCETI SARTANTOCII DE MOLDOVENI CARE SUNT MAI MULT RUSI, .POATE VI S-A URIT CU BINELE ROMANILOR,NU VEDETI UCRAINIENII CE-AU FACUT,CITA LUME MOARE DE GEABA. O SA MOARA LUMEA CU TOT NATO VOSTRU,NATO INTERVINE DAR DE MURIT TOT NOI MURIM CA SI LA LOVITURA DE STAT DIN 89, TOT PROSTII AU MURIT . CE VREA TINERETUL,RAZBOI, LA MUNCA CA NU VEDETI CA NOI ROMANII TARA UE ,MURIM DE FOAME,MIJERIE DIN CAUZA CA CEI DE LA PUTERE DIN ROMANIA SUNT MAFIOTI,CORUPTI,AU FURAT TOT PENTRU EI.ROMANIA MARE SE VA FACE CIND O SA AVEM UN TRAI DECENT,NU ACUM CIND CORUPTIA E IN FLOARE IN CLASA POLITICA DIN ROMANIA.

  raspunde comentariului
 • Traiasca Romania Mare

  12 iulie 2015 11:16

  daca vor, o pot face fara sa ceara.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design