Şeful Radioului public, audiat în Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor

de Carla Popa , 07 martie 2016 - stire actualizata la ora 17:41, 07 martie 2016
Şeful Radioului public, audiat în Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor

Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor îl audiază marţi, la ora 12,00, pe preşedintele - director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. 

Preşedintele Comisiei pentru cultură, Gigel Ştirbu, a declarat luni pentru Agerpres că audierea acestuia are loc la solicitarea unuia dintre membrii comisiei, reprezentant al minorităţilor naţionale, care vrea să ştie care este situaţia staţiei radioului public de la Timişoara. 

Managerul Studioul teritorial Radio Timișoara, Mihai Anghel, l-a acuzat pe Ovidiu Miculescu de o serie de abuzuri. Într-o petiţie pe care a înaintat-o Comisiilor de Cultură din Parlament, premierului Dacian Ciolos şi preşedintelui Klaus Iohannis, Anghel semnalează o serie de ilegalităţi comise de conducerea Radioului Public. Printre acestea se numară mărirea nejustificată a salariilor unor angajaţi pe de-o parte şi concedierea jurnaliştilor incomozi pe de altă parte. 

Comentarii

  • BANI BANI BANI

    07 martie 2016 18:51

    BANI ONLINE PART-TIME JOBPas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa mea si te voi indruma cu ajutorul unor lectii, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani ! Caut colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! E real si extrem de serios totul! Pentru mai multe detalii si informatii , trimite textul "INFO" la adresa de email posturidemunca.emagmail.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design