Şeful Poliței Sălaj a fost PENSIONAT după ce fratele lui a fost acuzat într-un dosar de CRIMINALITATE organizată

de Mihai Diac , 09 noiembrie 2015 - stire actualizata la ora 16:57, 09 noiembrie 2015
Jocuri de noroc (Foto: Arhivă)

Şeful Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, comisarul şef Iosif Ghiurcă, a fost scos la pensie după ce, la sfârşitul lunii trecute, fratele şi doi nepoţi ai săi au fost acuzaţi de DIICOT că sunt implicaţi într-un dosar de criminalitate organizată, informează Mediafax.

Acuzațiile se referă la  modificarea softurilor unor aparate de tip "slot machine", potrivit unor surse din Poliţie.

Iosif Ghiurcă a înaintat  o cerere de ieșire la pensie, iar șeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a semnat această cerere. Documentele legate de pensionarea șefului IJP Sălaj urmează a fi semnate şi de secretarul de stat Ilie Botoş, care a preluat atribuţiile de ministru al Internelor.

Fratele şi doi nepoţi ai şefului IPJ Sălaj sunt cercetaţi de procurorii DIICOT, alături de doi nepoţi ai unui procuror, fiind suspectaţi că au sprijinit grupul care ar fi comis infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc, potrivit unor surse judiciare.

Mihai Ghiurcă, fratele şefului IPJ Sălaj, ar fi închiriat cinci baruri deţinute de el, dintre care patru în municipiul Zalău şi unul în Crasna, unor bărbaţi care le-au transformat ulterior în săli de jocuri. Aceştia ar fi modificat softurile aparatelor de tip "slot machine", în aşa fel încât câştigurile să fie mai puţine, după care i-ar fi dat lui Ghiurcă o parte din profit.

Mihai Ghiurcă are cinci capete de acuzare, fiind suspectat de iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat, acces fără drept la un sistem informatic, complicitate la fapta de a modifica, şterge sau deteriora date informatice ori de a restricţiona accesul la aceste date, complicitate la introducere, modificare sau ştergere de date informatice cu scopul de a obţine un beneficiu material şi complicitate la ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile săvârşite în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Conform anchetatorilor, împreună cu Mihai Ghiurcă mai sunt suspectaţi şi doi nepoţi ai fostului comisar şef Iosif Ghiurcă, precum şi doi nepoţi ai unui procuror.

Comentarii

  • augustin

    09 noiembrie 2015 22:46

    Cum sa faci bani rapid! Chiar daca pare incredibil, acum exista mijloace si cursuri ultraperformante care te invata simplu cum sa faci bani rapid. Noi iti oferim si un sistem practic in care descoperi pas cu pas, in cateva zile, cum sa faci bani rapid. Cautam insa oameni foarte seriosi! Daca esti unul dintre ei, asteptam sa ne ceri detalii la adresa de email augustin.dobosgmail.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design