13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUpdate! Tragedie pe Transfăgărăşan. Inconștiența ucide

Update! Tragedie pe Transfăgărăşan. Inconștiența ucide

UPDATE 2:

Conform surselor citate, singurul supravieţuitor al accidentului, un băiat de 14 ani, va fi transportat la Centrul Primiri Urgenţe (CPU) de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

“Un copil de 7 ani prezenta traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor şi, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia, de 30 de ani, mama copilului, avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul, după încercările de resuscitare. Băiatul de 14 ani, cu traumatism la membrul inferior, este transportat la CPU Sibiu”, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

Un sibian de 37 de ani, din oraşul Cisnădie, a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit o femeie de 30 de ani şi doi copii, după care a intrat cu maşina într-un gard. Şoferul a fugit pe jos de la locul accidentului, însă a fost găsit de către poliţişti. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere şi are o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Update 1:

Şoferul care a accidentat grav doi copii şi o femeie joi seara, pe Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, s-a întors la locul faptei, după ce fugise pe jos, iar din primele cercetări s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere,potrivit Poliţiei, informează Agerpres.

“Autorul accidentului are 37 de ani şi domiciliul în Cisnădie. A revenit la locul accidentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a accidentat o femeie şi doi copii (7 şi 10 ani), apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Echipajele SMURD ajunse la faţa locului au început manevrele de resuscitare asupra celor doi copii accidentaţi, care sunt inconştienţi. Femeia prezintă traumatism de membru inferior, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Alina Voina.

Știrea inițială: 

Un şofer a fugit de la locul accidentului joi seara, după ce a lovit cu maşina trei copii pe o trecere de pietoni pe DN7C Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, a anunţat IPJ Sibiu.

“Pe DN7C, în localitatea Cârţişoara, a avut loc un accident rutier: un autovehicul a acroşat trei copii, doi sunt în stare gravă. Autorul este cunoscut, însă a părăsit pe jos locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Doi dintre copii sunt inconştienţi, potrivit Ambulanţei Sibiu.

“SAJ SIBIU trimite de urgenţă un echipaj de tip C şi unul de tip B 2 în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu, la un accident rutier. În centrul localităţii, se pare, trei copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi în stare de inconştienţă. Se mai deplasează şi forţe ISU de la Sibiu şi Victoria”, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă